menuEtusivu Etsisearch


Jussi

Haluatko purkaa paineita, ison, lihaksikkaan kundin kanssa? Odotan sua miehekkäisiin leikkeihin..t.Jussi

Master

Valmis nartuksi ja tottelemaan herrasi käskyjä? Reilua 100 kiloa raavasta lihaa ja 20 senttiä suonikasta odottaa ja haluaa tietää mihin nartusta on..soita!

Pete

Kuuma ja kova Pete tässä moikka! Patukka tekis nyt namia vai mitä? ootan sua ja oon valmiina kaikkeen vähän erikoisempaankin juttuun..

Nico

Nico tässä terve! Haluttaisko tuhmailla ja kokeilla kaikkea mahdollista? nuoren, komean ja lihaksikkaan, raksalla töissä olevan kundin kanssa? Jos vastasit kyllä, soita mulle!

Nickboi

Tässä Nickboi moikka. Rakastan roolileikkejä ja aikuisten poikien seuraa. Nuori ihoni kaipaa hellää kosketusta tai rajumpaakin otetta. Nautin toiminnasta!

Pera

kolmekymppinen, iloinen ja miehekäs itsestään huolta pitävä, sporttinen, kesä kunnossa oleva kundi kaipaa seuraa... En säikähdä erikoisiakaan ehdotuksia;) otahan yhteyttä T: Pera

Masa

Kokenut ja tyylikäs nahkamies, kaikkeen kivaan. Odotan sua nahkahousuissa, valmiina tosi toimiin..t.Masa

Jukka

Sporttinen ja kestävä nuori mies kaipaa seuraa. Soita niin sovitaan yksityiskohdat..Olen kaikkiruokainen.

Juho

Terve! Haluttaisko tuhmailla ja kokeilla kaikkea mahdollista? Nuoren, komean kundin kanssa? Jos vastasit kyllä, soita mulle!


sms_logo

Kuumat Gay puhelinpalvelut

Valitse listasta mielenkiintoinen palvelu ja soita. Palvelut aikuiseen makuun.
Raksakundi Nico tässä moikka! Estotonta seuraa olis hakusessa, kaikkeen kiihottavaan ;) Oon sinkku, nuori ja hyväkroppanen BDG. Soita mulle!
0700-90964 2 €/min
Kuuma ja kova Pete tässä moikka! Patukka tekis nyt namia vai mitä? ootan sua ja oon valmiina kaikkeen vähän erikoisempaankin juttuun..
0700-97748 2 €/min
Jussi moro. Haluttaisko purkaa paineita ison lihaksikkaan ja kiimaisen kundin kanssa? Soita mulle. Odotan sua miehekkäisiin leikkeihin kanssani. Sepalus pullottaa jo..
0700-979466 2.34 €/min
KINKY GAY-LIVE SESSIO! Kaikki fetissit. Soita jos uskallat..
0700-415745 2.32 €/min
Intissä pääsin kyrvän makuun ekaa kertaa.. Eikä siitä tullut loppua... uuuh...
0700-399057 1.95 €/min

*) Credio laskutus ja ennakkomaksu

Palveluiden käyttö on edullisempaa rekisteröitymällä Credioon. Lue lisää Crediosta ja eduista paratiisi.fi sivun palveluissa.