Viihdettä 24 h | 0700 18 18 18

Miehet etsivät naisia - Chat seuraa

Miehet etsivät naisseuraa. Jos olet yksinäinen, muuten vain miestä vailla, etsit elämänkumppania tai ehkä salaista intohimoista rakkautta, olet oikeassa paikassa!

Saat mieheen yhteyden nyt heti lähettämällä tekstiviestin NIMI ja oman viestisi hänelle, esim ONNI Hei, täällä olisi mukava ja muodokas nainen mies seuraa vailla. Kerrotko vähän enemmän itsestäsi? Jos meillä vaikka synkkais.. 😉

Jos haluat lähettää viestisi kaikille miehille, tekstaa MSEURAA ja oma viestisi heille.

Voit myös lähettää kuviasi hänelle! Esim. kuvasi Onnille saat lähettämällä viestin KUVANI ONNI ja seuraa sen jälkeen puhelimeesi tulevia ohjeita.

Lähetä viestit numeroon 179300 2,5e tai 0509022122 1,9e.

Liveklubi

Chattaa nyt, maksa myöhemmin

Liveklubissa maksat palveluistamme vähemmän ja voit valita maksatko etukäteen eli prepaid-asiakkaana vai jälkikäteen laskulla. Liveklubin halvemmat palvelut tunnistat sivuillamme 044- ja 050- kännykkänumeroista. Liveklubin laskutuspalvelun nimi on Credio. Sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin rekisteröityä Credio asiakkaaksi ja sen jälkeen voit käyttää edullisempia Liveklubin palveluita helposti ja vaivattomasti. Ei kuukausimaksuja, maksat vain käyttämästäsi palvelusta.