Viihdettä 24 h | 0700 18 18 18

Naiset paikalla

Haluatko jutella ihan mistä vain aidon, avarakatseisen naisen kanssa? Nämä naiset paikalla odottavat soittoasi ja ovat valmiina viettämään kanssasi ihanan intiimin, kahdenkeskeisen hetken.  Voit olla vanhempi tai nuorempi, varattu tai vapaa, etsiä hetken huumaa, jännittävää seikkailua tai romanttisia hetkiä ihanan naisen kanssa.  Nyt voit vapaasti valita mieleistäsi seuraa! Ota puhelin käteen, soita nyt heti ja et varmasti pety!

Naiset paikalla myös chatissa

Voit myös chatata tai lähettää tekstareita naisten kanssa. Uusia tuttavuuksia ja kuumaa seuraa. Ihan sitä, mitä olet etsimässä. Voit lähettää naisille myös omia kuviasi tekstiviestillä. Valikoi sivulta sinua houkutteleva tapaus monien joukosta ja lähetä viesti. Näin alkaa upea uusi suhde.

naiset paikalla
puhelinseksi

Viihdelinjat

Kaipaatko kiihkeää ja härskiä toimintaa. Tutki viihdelinjat sivuja ja löydät takuuvarmaa tyydytystä, puhtaita neitsyitä, irstaita anoppeja ja kyltymättömiä maalaistalon emäntiä. Täältä löydät viihdettä kellon ympäri, ihan silloin kuin sitä kaipaat.

Taisit jo innostua!

Liveklubi

Soita nyt, maksa myöhemmin

Liveklubissa maksat palveluistamme vähemmän ja voit valita maksatko etukäteen eli prepaid-asiakkaana vai jälkikäteen laskulla. Liveklubin palvelut tunnistat sivuillamme 044- ja 050- kännykkänumeroista. Liveklubin laskutuspalvelun nimi on Credio. Sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin rekisteröityä Credio asiakkaaksi ja sen jälkeen voit käyttää edullisempia Liveklubin palveluita helposti ja vaivattomasti. Ei kuukausimaksuja, maksat vain käytetystä ajasta.