Viihdettä 24 h | 0700 18 18 18

Vanhemmat naiset - Chat seuraa

Vanhemmat naiset haluavat miehistä seuraa. Linjalla uhkeita emäntiä, varattuja naisia, aikuista rohkeaa naisseuraa. Vanhempi kokenut nainen osaa ja tietää mitä haluaa. Keitetäänkö iltateet tai päiväkahvit yhdessä?

Saat naiseen yhteyden nyt heti lähettämällä tekstiviestin NIMI oma viestisi hänelle, esim ESTERI täällä nuorempi mies jota kiinnostais vanhemman naisen seura, näytät hyvältä..miten ois? Jos haluat lähettää viestisi kaikille naisille, tekstaa MATURE ja oma viestisi heille.

Voit myös lähettää omia kuviasi naisille! Esim. kuvasi Esterille saat lähettämällä viestin KUVANI ESTERI ja seuraa puhelimeesi tulevia ohjeita.

Lähetä viestisi numeroon 179300 vain 2,5e tai 0509022122 1,9e.

Liveklubi

Chattaa nyt, maksa myöhemmin

Liveklubissa maksat palveluistamme vähemmän ja voit valita maksatko etukäteen eli prepaid-asiakkaana vai jälkikäteen laskulla. Liveklubin halvemmat palvelut tunnistat sivuillamme 044- ja 050- kännykkänumeroista. Liveklubin laskutuspalvelun nimi on Credio. Sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin rekisteröityä Credio asiakkaaksi ja sen jälkeen voit käyttää edullisempia Liveklubin palveluita helposti ja vaivattomasti. Ei kuukausimaksuja, maksat vain käyttämästäsi palvelusta.