Viihdettä 24 h | 0700 18 18 18

Gayseuraa

Suomalaista luotettavaa gayseuraa. Nämä rohkeat gay miehet odottavat soittoasi. On tarpeesi sitten ihan vain jutella vapaasti ihan kaikesta, miehinen kosketus, rakkaus, eroottiset fantasiat, halujen tyydytys, ota puhelin käteen ja soita. Aihe on vapaa!

Hae gayseuraa alta

gayseuraa

Lisää Gayseksiä

Gay live ja muuta juttuseuraa, aitoa avarakatseista naista tai miestä seuraksi eroottiseen hetkeen, kuumia ja rohkeita kotinauhoja tai treffiseuraa tositarkoituksella, olet oikeassa paikassa!

Tekstaamalla gayseuraa

Seksuaalisesti samaan sukupuoleen suuntautuneille chat seuraa kotimaisessa palvelussa. Oletko valmis seikkailuun rohkean gay naisen tai miehen kanssa? Voit olla varattu, vapaa, kokenut tai kokematon. Tärkeintä on olla vilpitön ja löydät seikkailun.

Liveklubi - soita Kuuma linja 044 720 4031

Maksa verkkopankissa tai pankkikortilla

Liveklubissa maksat palveluistamme vähemmän ja voit valita maksatko etukäteen eli prepaid-asiakkaana vai jälkikäteen laskulla. Kun haluat maksaa palveluista verkkopankilla tai pankkikortilla, liity Credioon ja valitse prepaid.
 
Liveklubin palvelut tunnistat sivuillamme 044- ja 050- kännykkänumeroista. Liveklubin laskutuspalvelun nimi on Credio. Sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin rekisteröityä Credio asiakkaaksi ja sen jälkeen voit käyttää edullisempia Liveklubin palveluita helposti ja vaivattomasti. Ei kuukausimaksuja, maksat vain palvelun käytöstä.