Viihdettä 24 h | 0700 18 18 18

Juttuseuraa tarjolla seksilinjoilla

Kaipaatko piristystä arkeen? salaista seikkailua? mukavaa juttuseuraa? kontaktia avarakatseiseen naiseen tai mieheen?  Haluat ehkä jakaa fantasiasi tai sinulle on joku erikoisempi tarve? Haluat ehkä itse pysyä tuntemattomana ja vain tyydyttää tarpeesi? Etsit elämäsi naista tai miestä? Seksilinjat kuumana! Voit olla rohkea tai ujo, yksinäinen tai seurallinen, tavallinen tai erikoinen, sillä ei ole merkitystä. Näillä linjoilla naiset ja miehet odottavat juuri sinun soittoasi!

juttuseuraa
seksilinjat

Juttuseuraa chatissa- voit lähettää naisille myös tekstareita

Tekstaa ja chattaa naisten kanssa. Niin helppoa. 100% luottamuksella. Kuumia chat-tuokioita luvassa. Varo ettei puhelin kuumene liikaa. Löydät vanhempia naisia, eksoottista seuraa, TOP 12 tyttöjä sekä puuhaa erikoisempaan makuun. Miten olisi pienet chattisessiot?

Vai kiinnostaako mitä muiden makuuhuoneissa tapahtuu

Tavallisten suomalaisten naisten kuumat kotinauhat nyt saatavilla. Pääset kurkistamaan toisten makuuhuoneeseen. Kotirouvien salatut paheet, ekat kerrat, anaalin salat, kimppakokeilut, seksikokemukset työpaikalla, junan vessassa, autossa, julkisella paikalla ja mitä vielä, huh huh! ja tietysti myös aidot äänet joiden avulla pääset nopeasti onnelliseen loppuun 😉 

seksilinjat

Liveklubi

Soita nyt juttuseuraa, maksa myöhemmin -prepaidina tai laskulla

Liveklubissa maksat palveluistamme vähemmän ja voit valita maksatko etukäteen eli prepaid-asiakkaana vai jälkikäteen laskulla. Liveklubin palvelut tunnistat sivuillamme 044- ja 050- kännykkänumeroista. Liveklubin laskutuspalvelun nimi on Credio. Sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin rekisteröityä Credio asiakkaaksi ja sen jälkeen voit käyttää edullisempia Liveklubin palveluita helposti ja vaivattomasti. Ei kuukausimaksuja, maksat vain käytetystä ajasta.