Viihdettä 24 h | 0700 18 18 18

Bdsm, Kinky, domina, fetissit, perversiot... you name it!

Rohkeaa chat seuraa kaikille erikoisuuksista pitäville. Kun mikään ihan tavallinen eri riitä, löydät täältä kinkyä seuraa kaikenlaisiin fetisseihin ja fantasioihin. Domina, BDSM, nahka, lateksi, WC, Sub, lady boy, trans, ym seuraa. Näiltä naisilta saat käsittelyn, joka ei ihan heti unohdu. 100% luottamuksella. 

Saat naiseen yhteyden nyt heti lähettämällä tekstiviestin NIMI ja oma viestisi hänelle, esim IRA olisko arvon dominalla tänään aikaa nöyrälle orjalle? Jos haluat lähettää viestisi kaikille erikoisuuksista nauttiville, tekstaa XXX ja oma viestisi heille.

Lähetä viestit numeroon 179300 2,5e tai 0509022122 1,9e.

bdsm
kinky

Onko Bdsm jo nähty? Miten olisi seuraavaksi hoitsut?

Kun yksi aihe kyllästyttää, siirry seuraavaan. Suomen hoteimmat ja kiimaisimmat kipusiskot kertovat rohkeasti seksikokemuksistaan. Siirry kuuntelemaan meheviä tarinoita hoitsujen arjesta. Valkoisen takin alla piilee salaisuus, jos toinenkin. Et ikinä katso hoitsua enää samalla tavalla kuin ennen.

Liveklubi

Chattaa nyt, maksa myöhemmin

Liveklubissa maksat palveluistamme vähemmän ja voit valita maksatko etukäteen eli prepaid-asiakkaana vai jälkikäteen laskulla. Liveklubin halvemmat palvelut tunnistat sivuillamme 044- ja 050- kännykkänumeroista. Liveklubin laskutuspalvelun nimi on Credio. Sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin rekisteröityä Credio asiakkaaksi ja sen jälkeen voit käyttää edullisempia Liveklubin palveluita helposti ja vaivattomasti. Ei kuukausimaksuja, maksat vain palvelun käytöstä!