Horoskooppi

Tähdet paljastavat paljon ihmisten seksuaalisuudesta ja kuinka hyvin hommat sujuvat makuuhuoneessa. Horoskooppimerkit voivat auttaa sinua löytämään sinulle seksuaalisesti sopivimman kumppanin. Horoskooppimerkeillä on omat seksuaaliset luonteensa. Niihin perehtymällä voi löytää kumppanin, jonka kanssa seksielämä sujuu. Uusi horoskooppi julkaistaan aina sunnuntaisin. Käy lukemassa joka viikko.

Saat henkilökohtaisen seksihoroskoopin lähettämällä tekstiviestin SEKSIHOROSKOOPPI ja syntymäpäiväsi numeroon 0509022122 1,9€ (Credio/Live klubi) tai 179300 2,5€

Viikkohoroskooppi

3.10-9.10

Oinas

Oinas

21.3 - 19.4
Viikko tuo tullessaan rohkean käänteen, jos vaan uskallat vaihtaa vapaalle. Velvollisuuksien hoitamisesta voi hyvällä omallatunnolla ottaa pienen tauon ja pyhittää sen nautiskelulle. Olet ansainnut pienen herkkupalan.
Härkä

Härkä

20.4 - 20.5
Tällä viikolla kannattaa pitää silmät auki ja hoksottimet terävinä, sillä eteesi voi tulla mahdollisuus, jonka kaltaiset eivät toistu aivan joka viikko. Eräs tarjoaa sinulle ihanaa illanviettoa ja nautinnollisia uusia kokemuksia. Mikä voisikaan olla ihanampaa?
Kaksoset

Kaksoset

21.5 - 21.6
Tylsistyttävätkö vanhat ja tutut kuviot? Pyörää ei tarvitse keksiä uudelleen, vaan joskus pienistäkin asioista tulee yllättävän suurta piristystä. Kokeile vaikka uutta ympäristöä. Pieni irtiotto piristää myös petipuolen asioita ihmeesti. Anna luovuudelle hieman tilaa, niin pian taas asiat tuntuvat kuin uusilta.
Rapu

Rapu

22.6 - 22.7
Ihmissuhteissa on tällä hetkellä melkoista kuhinaa. Nyt on hyvä heittää verkkoja vesille, sillä olet Amorin suosiossa paremmin kuin aikoihin. Älä kuitenkaan jää odottelemaan, että joku tulee sinut kotoa hakemaan, ihan niin hurja ei sinunkaan vetovoimasi ole. Lähde liikkeelle, tai pistä seuranhaku nettiin. Kiinnostusta tulet kyllä saamaan yllin kyllin.
Leijona

Leijona

23.7 - 22.8
Tämä viikko tuo tullesssaan ihanan yllätyksen vielä ihanammalta ihmiseltä. Vastalahjaa kannattaa miettiä ajan kanssa. Muista, että juuri sinun itsesi tarjoamat asiat ovat niitä parhaita lahjoja. Pistä siis itsesi peliin ihan kirjaimellisesti.
Neitsyt

Neitsyt

23.8 - 22.9
Erään ihmisen salaperäisyys kiehtoo sinua melkoisesti. Haluaisit tietää, mitä verhon takaa oikein paljastuukaan. Ole kärsivällinen, sillä hän ei välttämättä ole valmis paljastamaan kaikkea kerralla. Tästä on tulossa oikea pitkä, ihana leikki.
Vaaka

Vaaka

23.9 - 23.10
Luulitko jo kerran menettäneesi erään ihanan tilaisuuden? Nyt se on jälleen tulossa ulottuvillesi. Tällä kertaa ei kannata antaa asioiden mennä ohi suun, vaan varmistaa, että tartut hetkeen tässä ja nyt. Juuri nyt on oikea aika uusille kokemuksille.
Skorpioni

Skorpioni

24.10 - 22.11
Älä epäröi kykyjäsi, vaan anna palaa kunnolla. Mikään ei estä sinua päätymästä toinen toistaan ihanampiin kokemuksiin tällä viikolla. Vain sinä voit jarrutella itseäsi. Sinulla on enemmän puhtia kuin uskotkaan, joten anna sen näkyä.
Jousimies

Jousimies

23.11 - 21.12
Jos olet toivonut kuumempaa vaihetta rakkauselämään, tällä viikolla toiveesi on käymässä toteen. Muista kuitenkin, etteivät asiat etene itsestään, vaan sinun on uskallettava tehdä aloite. Sen jälkeen kaikki sujuukin ihanasti kuin tanssi!
Kauris

Kauris

22.12 - 19.1
Eräs kaipaa nyt hellää huolenpitoa. Vaikka itse kaipaisit enemmänkin kiihkeää ja suoraa toimintaa, kannattaa nyt vähentää kierroksia. Pian kyllä huomaat itsekin, millaisia etuja kiireettömällä nautiskelulla voikaan lemmenelämällesi olla.
Vesimies

Vesimies

20.2 - 19.2
Jonkin uuden asian kokeileminen vie sinua hieman mukavuusalueesi ulkopuolelle, mutta tässä asiassa se kannattaa. Sinulla on mahdollisuus ihaniin uusiin kokemuksiin, jos vaan uskallat astua uudelle polulle. Karista pölyt hartioiltasi ja näytä maailmalle, mihin kaikkeen vielä pystytkään.
Kalat

Kalat

20.2 - 20.3
Jos jokin kokeilu ei ota onnistuakseen, siirry suosiolla seuraaviin kokeiluihin. Voi olla, että juuri nyt ei ole oikea aika tälle fantasialle. Fantasiat ovat onneksi loppumaton luonnonvara, joten ihania seikkailuja on vielä tiedossa roppakaupalla. Mene rohkeasti niitä kohti.
hoitsut

Hoitsut viihdelinjalla

Suomen kuumimmat ja kiimaisimmat kipusiskot kertovat rohkeasti seksikokemuksistaan. Siirry kuuntelemaan meheviä tarinoita hoitsujen arjesta