Horoskooppi

Tähdet paljastavat paljon ihmisten seksuaalisuudesta ja kuinka hyvin hommat sujuvat makuuhuoneessa. Horoskooppimerkit voivat auttaa sinua löytämään sinulle seksuaalisesti sopivimman kumppanin. Horoskooppimerkeillä on omat seksuaaliset luonteensa. Niihin perehtymällä voi löytää kumppanin, jonka kanssa seksielämä sujuu. Uusi horoskooppi julkaistaan aina sunnuntaisin. Käy lukemassa joka viikko.

Saat henkilökohtaisen seksihoroskoopin lähettämällä tekstiviestin SEKSIHOROSKOOPPI ja syntymäpäiväsi numeroon 0509022122 1,9€ (Credio/Live klubi) tai 179300 2,5€

Viikkohoroskooppi

5.6-11.6

Oinas

Oinas

21.3 - 19.4
Olet todellakin valmis seikkailuihin! Uskalla rohkeasti mennä ihmisten ilmoille. Flirtti käynnistyy kuin itsestään. Loppuviikon illanvietto saattaa tuoda sinulle hupia pidemmällekin kesään. Kenties jopa pidemmäksikin ajaksi? Sen päätät sinä.
Härkä

Härkä

20.4 - 20.5
Uskalla rohkeasti olla katseiden kohteena tällä viikolla. Sinulla on ihailija, joka mielellään haluaisi nähdä parhaat puolesi. Älä pelkää näyttää niitä hänelle. Tässä voi toteutua juuri ne asiat, joita olet pitkään odotellut.
Kaksoset

Kaksoset

21.5 - 21.6
Kykysi pääsevät tällä viikolla oikeuksiinsa, jos vaan uskallat ottaa puheeksi pidempiaikaisen fantasiasi. Nyt on mitä mahtavin aika tehdä fantasioista totta, joten älä jää ujostelemaan. Tätä mahdollisuutta olet odottanut jo pitkään.
Rapu

Rapu

22.6 - 22.7
Tämä viikko kaipaa romanttista ja sensuellia tunnelmaa. Kenties ihana kesäilta luonnon helmassa käsi kädessä. Meno saattaa yltyä hyvinkin kuumaksi, joten varaudu sellaisella vaatetuksella, joka on helposti riisuttavissa.
Leijona

Leijona

23.7 - 22.8
Itseluottamuksesi on lisääntynyt viime aikoina ja sen huomaavat myös muutkin. Flirttiä on ilmassa ja enemmänkin, jos tahdot. Mieti mihin aidosti haluat ryhtyä ja minkä jätät pelkän flirtin tasolle. Sinulla todellakin on varaa valita.
Neitsyt

Neitsyt

23.8 - 22.9
Uudet ovet avautuvat kuin itsestään. Nyt sinun on päätettävä, mistä niistä kuljet. Sinulla on nyt mahdollisuus nauttia todella kuumasta kesästä. Se vaatii sinulta uskallusta, mutta se myös lopulta palkitaan moninkertaisesti.
Vaaka

Vaaka

23.9 - 23.10
Tällä viikolla sinun kannattaa olla aktiivinen aloitteiden suhteen. Eräs kaipaa läheisyyttäsi, mutta ei osaa kenties ottaa ratkaisevaa askelta. Rohkaise häntä tulemalla puolitiehen vastaan. Vaivannäkö tulee kyllä kannattamaan, sen voit uskoa.
Skorpioni

Skorpioni

24.10 - 22.11
Keskity tällä viikolla olennaiseen, eli ihmissuhteisiin. Mielitiettysi haluaa viritellä uutta kipinää välillenne. Älä suotta vastustele, vaan hyppää kyytiin. Tästä voi kehittyä ihanan kuuma kesäseikkailu. Saatatte intoutua kuumaan menoon myös luonnon helmassa.
Jousimies

Jousimies

23.11 - 21.12
Tunnet olosi hyvinkin estottomaksi tällä viikolla. Asiat, jotka ennen ovat olleet rajojesi ulkopuolella, ovat alkaneet houkuttaa aivan uudella tavalla. Älä rajoita itseäsi turhaan, vaan mene rohkeasti kohti uusia kiinnostuksenkohteitasi. Tälläkin kaikella on tarkoituksensa.
Kauris

Kauris

22.12 - 19.1
Olet valmis uusiin seikkailuihin! Olet kenties nuollut haavojasi viimeaikaisen pettymyksen johdosta, mutta nyt on aika mennä eteenpäin. Mahdollisuuksia on ympärilläsi enemmän kuin uskotkaan. Nyt on vain uskallettava tarttua niihin.
Vesimies

Vesimies

20.2 - 19.2
Sosiaalinen elämäsi kukoistaa ja se tarkoittaa myös melkoista buustia rakkauselämääsi. Kuumat kohtaamiset voivat alkaa yhtälailla kasvokkain kuin Internetissäkin. Pidä siis silmät auki ja mieli avoimena kaikkialla! Tämä voi olla melkoisen kuuma viikko, eikä se tässä yhteydessä viittaa säähän.
Kalat

Kalat

20.2 - 20.3
Luota sydämesi ääneen tällä viikolla. Tapahtumassa on jotain, mikä johtaa sinut hyvinkin kiihkeisiin kesäöihin ihanassa seurassa. Tartu pieniin vihjeisiin, kun ne osuvat kohdalle. Älä anna tilaisuuden kulkea ohitsesi.
hoitsut

Hoitsut viihdelinjalla

Suomen kuumimmat ja kiimaisimmat kipusiskot kertovat rohkeasti seksikokemuksistaan. Siirry kuuntelemaan meheviä tarinoita hoitsujen arjesta