Horoskooppi

Tähdet paljastavat paljon ihmisten seksuaalisuudesta ja kuinka hyvin hommat sujuvat makuuhuoneessa. Horoskooppimerkit voivat auttaa sinua löytämään sinulle seksuaalisesti sopivimman kumppanin. Horoskooppimerkeillä on omat seksuaaliset luonteensa. Niihin perehtymällä voi löytää kumppanin, jonka kanssa seksielämä sujuu. Uusi horoskooppi julkaistaan aina sunnuntaisin. Käy lukemassa joka viikko.

Saat henkilökohtaisen seksihoroskoopin lähettämällä tekstiviestin SEKSIHOROSKOOPPI ja syntymäpäiväsi numeroon 0509022122 1,9€ (Credio/Live klubi) tai 179300 2,5€

Viikkohoroskooppi

2.10-8.10

Oinas

Oinas

21.3 - 19.4
Varo mitä toivot, sillä se saattaa hyvinkin toteutua. Olet aivan erään fantasiasi kynnyksellä ja tilaisuus tarjoutuu nopeammin kuin uskotkaan. Mutta oletko valmis toimintaan, kun tilanne tarjoutuu? Rohkeus on nyt paras ystäväsi.
Härkä

Härkä

20.4 - 20.5
Koet ehkä nyt epävarmuutta itsestäsi ja kehostasi. Älä anna sen kuitenkaan rajoittaa sinua, sillä olet halutumpaa seuraa kuin uskotkaan. Kun päästät irti epäilyksistä ja kontrollin tarpeesta, löydät aivan uusia puolia nautinnon maailmasta. Älä pelkää omaa kehoasi ja tuntemuksia. Kaikki on juuri kuten kuuluukin.
Kaksoset

Kaksoset

21.5 - 21.6
Nyt on hyvä aika irtiotolle. Seikkailut odottavat nyt toisissa ympäristöissä. Pääset imemään inspiraatiota uudesta ympäristöstä ja saatat sen kautta löytää myös itsestäsi uuden puolen jos toisenkin. Intohimoinen aikakausi on alkamassa.
Rapu

Rapu

22.6 - 22.7
Sovinnon teko on joskus kaikkein parasta lemmenlääkettä. Löydät yhteisen sävelen henkilön kanssa, jonka suhteen saatoit jo menettää toivosi. Tämä on uusi alku. Nauti siitä täysillä ja aloita uusi aikakausi rakkauselämässäsi.
Leijona

Leijona

23.7 - 22.8
Ylläsi on todella intohimoista energiaa. Oli tilanteesi millainen tahansa, nyt on mahdollisuuksia moneen. Seikkailunhalusi alkaa syttymään entistä enemmän loppuviikkoa kohden. Tämä saattaa käynnistää jotain pidemmälläkin aikavälillä.
Neitsyt

Neitsyt

23.8 - 22.9
Älä anna rakkauselämäsi urautua liiaksi, vaan kokeile rohkeasti uutta. Nyt on hyvä aika tarttua tilaisuuteen ja löytää aivan uudenlaisia aistinautintoja. Seikkailunhalusi kyllä löytyy, kun sitä kutkutellaan juuri oikeasta paikasta.
Vaaka

Vaaka

23.9 - 23.10
Nyt kannattaa peliä peliä pidemmällä tähtäimellä. Se, mikä on helpoiten saatavillasi, ei välttämättä ole parasta, mitä tarjolla on. Nyt kannattaa olla kärsivällinen ja edetä maltillisesti. Jotain vielä ihanampaa ja nautinnollisempaa on vielä tulossa. Älä tyydy vähempään kuin ansaitset.
Skorpioni

Skorpioni

24.10 - 22.11
Ota rennosti tällä viikolla ja nauti niistä asioista, mitkä ovat aidosti tärkeitä. Arjen velvollisuudet voivat kyllä odottaa, mutta akkujen lataaminen on tärkeää juuri nyt. Ihanasta läheisyydestä ja aistinautinnoista ei tässä projektissa ole ainakaan haittaa.
Jousimies

Jousimies

23.11 - 21.12
Olet saanut vihiä, että olet haluttua seuraa ihanan romanttiseen kohtaamiseen. Tämä on hyvinkin totta! Luota nyt omaan viehätysvoimaasi ja lähde mukaan tähän ihanaan seikkailuun. Luvassa on toinen toistaan ihanampia yllätyksiä!
Kauris

Kauris

22.12 - 19.1
Tartu rohkeasti hetkeen tällä viikolla! Saat eteesi tilaisuuden, joka ei välttämättä toistu. Seikkailunhaluisin puolesi on ollut ehkä viime aikoina nukuksissa, mutta nyt on loistava tilaisuus herättää se kertarysäyksellä. Carpe diem!
Vesimies

Vesimies

20.2 - 19.2
Nyt on aika selvittää jokin asia, joka on tuonut sinulle huolta ja murhetta ihmissuhteissa. Nosta kissa pöydälle ja puhu asioista sellaisena kuin ne ovat. Lopulta ratkaisu on lähempänä kuin uskotkaan ja selkeämpi energia tuo vipinää myös makuuhuoneen puolelle.
Kalat

Kalat

20.2 - 20.3
Oletko hieman jumissa ihmissuhdeasioissa? Nyt kannattaa kokeilla jotain uutta! Olet kenties etsinyt aina samanlaisia ihmisiä. Suuntaa nyt katseesi johonkin hieman erilaiseen. Joskus positiiviset yllätykset tulevat sellaisilta ihmisiltä, joilta sitä vähiten odottaisi.
hoitsut

Hoitsut viihdelinjalla

Suomen kuumimmat ja kiimaisimmat kipusiskot kertovat rohkeasti seksikokemuksistaan. Siirry kuuntelemaan meheviä tarinoita hoitsujen arjesta