Horoskooppi

Tähdet paljastavat paljon ihmisten seksuaalisuudesta ja kuinka hyvin hommat sujuvat makuuhuoneessa. Horoskooppimerkit voivat auttaa sinua löytämään sinulle seksuaalisesti sopivimman kumppanin. Horoskooppimerkeillä on omat seksuaaliset luonteensa. Niihin perehtymällä voi löytää kumppanin, jonka kanssa seksielämä sujuu. Uusi horoskooppi julkaistaan aina sunnuntaisin. Käy lukemassa joka viikko.

Saat henkilökohtaisen seksihoroskoopin lähettämällä tekstiviestin SEKSIHOROSKOOPPI ja syntymäpäiväsi numeroon 0509022122 1,9€ (Credio/Live klubi) tai 179300 2,5€

Viikkohoroskooppi

30.1-5.2

Oinas

Oinas

21.3 - 19.4
Tämä viikko nostaa halujasi ja saa sinut kehittämään uusia, ihania ideoita tulevaa varten. Saat niihin vastakaikua juurikin oikealta ihmiseltä. Yhdessä alatte luoda ihanaa seikkailua, jonka molemmat takuulla tulevat muistamaan pitkään.
Härkä

Härkä

20.4 - 20.5
Älä lähde mukaan juttuihin, jotka eivät tunnu täysin oikeilta. Nyt on täysin sallittua pitäytyä niissä asioissa, jotka tiedät itsellesi sopiviksi. Uusiin seikkailuihin ehdit myöhemminkin. Nyt on hyvä nojata vanhoihin tuttuihin nautintoihin.
Kaksoset

Kaksoset

21.5 - 21.6
Jos koet halua hemmotella itseäsi, tee se täysillä. Olet ansainnut jotain ihanaa ja nyt on hyvä aika viettää laatuaikaa itsensä kanssa. Joskus ihanin seuralainen kuumaan nautintoon on lähempänä kuin arvaatkaan: sinä itse.
Rapu

Rapu

22.6 - 22.7
Pieni arkinen kohtaaminen johtaa seikkailuun, jota et ollut osannut odottaa. Tässä on mahdollisuuksia myös pidemmän tähtäimen suhteeseen, jos näin haluat. Älä siis vähättele pieniä arkisia sattumuksia. Ne ovat tällä viikolla avain nautintoon.
Leijona

Leijona

23.7 - 22.8
Sinulla on nyt enemmän mahdollisuuksia kuin uskotkaan. Vaikka lemmenelämä tuntuisi nyt viilenneen, kuuma käänne on aivan nurkan takana. Älä vajoa synkkyyteen, vaan huomaa kipinöinti ympärilläsi. Aivan kohta on tapahtumassa jotain ihanaa.
Neitsyt

Neitsyt

23.8 - 22.9
Romanttinen ja kiihkeä kohtaaminen johtaa lyhyeen, mutta sitäkin kuumempaan seikkailuun tällä viikolla. Tässä ei nyt välttämättä ole potentiaalia pidemmän tähtäimen suhteeseen, mutta pientä piristystä arkeen on takuulla tiedossa!
Vaaka

Vaaka

23.9 - 23.10
Kaipaat irtiottoa ja seikkailua ja tällä viikolla sellaiselle alkaa näkyä mahdollisuuksia. Et ehkä ehdi toteuttaa kaikkea juuri tällä viikolla, mutta laita pyörät pyörimään. Jotain ihanaa ja ikimuistoista on vielä luvassa!
Skorpioni

Skorpioni

24.10 - 22.11
Eräs on suorastaan hullaantunut vetovoimastasi ja kaipaa lähellesi usein ja toistuvasti. Älä pelkää vastata hänen kutsuunsa. Hänellä on monia kätkettyjä ominaisuuksia, joista tulet yllättymään. Hän haluaa heittää kanssasi estot nurkkaan, jos vaan annat mahdollisuuden.
Jousimies

Jousimies

23.11 - 21.12
Anna intuition johdattaa sinua tällä viikolla. Päädyt yllättävien tapahtumien äärelle, jotka lopulta ovat sinulle hyvinkin nautinnollisia. Sinun kannattaa uskaltaa käyttää kykyjäsi ja osaamistasi uudella tavalla. Uusi ihana seikkailu on aluillaan.
Kauris

Kauris

22.12 - 19.1
Tämä viikko on hyvää aikaa päästää irti estoista. Uudet kokemukset odottavat sinua, jos vaan rohkenet tarttua niihin. Kiihkeää energiaa on ympärilläsi yllin kyllin, joten lopulta kaikki jää kiinni vain siitä, mihin sitä haluat käyttää.
Vesimies

Vesimies

20.2 - 19.2
Positiivinen energia on nyt ympärilläsi ja se vaikuttaa myös makuuhuoneen puolella. Etenkin viikon loppupuolella on hauskanpitoa tiedossa. Pieni irtiotto arjesta tuo melkoista buustia, joka johtaa myös pitkälle ensi viikkoon. Olet nyt todella vauhdissa!
Kalat

Kalat

20.2 - 20.3
Edessäsi voi tällä viikolla olla iso päätös, joka liittyy rakkauselämääsi. Nyt on hyvä aika ottaa uutta suuntaa ja suunnata kohti uusia seikkailuja. Älä tyydy pelkkään tuttuun ja turvalliseen, vaan kokeile rohkeasti uutta.
hoitsut

Hoitsut viihdelinjalla

Suomen kuumimmat ja kiimaisimmat kipusiskot kertovat rohkeasti seksikokemuksistaan. Siirry kuuntelemaan meheviä tarinoita hoitsujen arjesta