Horoskooppi

Tähdet paljastavat paljon ihmisten seksuaalisuudesta ja kuinka hyvin hommat sujuvat makuuhuoneessa. Horoskooppimerkit voivat auttaa sinua löytämään sinulle seksuaalisesti sopivimman kumppanin. Horoskooppimerkeillä on omat seksuaaliset luonteensa. Niihin perehtymällä voi löytää kumppanin, jonka kanssa seksielämä sujuu. Uusi horoskooppi julkaistaan aina sunnuntaisin. Käy lukemassa joka viikko.

Saat henkilökohtaisen seksihoroskoopin lähettämällä tekstiviestin SEKSIHOROSKOOPPI ja syntymäpäiväsi numeroon 0509022122 1,9€ (Credio/Live klubi) tai 179300 2,5€

Viikkohoroskooppi

27.6-3.7

Oinas

Oinas

21.3 - 19.4
Eroottinen latauksesi on tällä viikolla erityisen voimakas ja koet viehätystä moneen suuntaan. Nyt kannattaakin nauttia tästä ihanasta kaudesta, mutta valitse kuitenkin seurasi maltilla. Hauskanpito jatkuu sillä tavalla huomattavasti pidempään.
Härkä

Härkä

20.4 - 20.5
Lemmenasioissa olet tulossa nyt hieman seesteisempään vaiheeseen. Seikkailut eivät enää välttämättä seuraa toisiaan, mutta nautinnosta ei silti ole pulaa. Pääset kokemaan tässäkin elämänvaiheessa jotain ihanan uutta ja innostavaa.
Kaksoset

Kaksoset

21.5 - 21.6
Oikotietä onneen ei ole, vaan nyt on tärkeää olla kärsivällinen. Palkinto tulee lopulta kyllä olemaan suorastaan hekumallinen, joten kärsivällisyys on nyt paras hyveesi. Eräs ei välttämättä ole heti valmis aistillisiin iloihin, mutta kun niiden makuun lopulta päästään, ei loppua ole näkyvissä aivan heti.
Rapu

Rapu

22.6 - 22.7
Seikkailunnälkäsi johdattaa sinua nyt tavalla, joka ei välttämättä ole paras mahdollinen. Rauhoitu hetkeksi ja hengähdä, niin pääset paremmin jyvälle siitä, kuka on ottaja ja kuka antaja. Lopulta pieni muutos johtaa sinut takaisin ihanaan nautintoon paremmassa hengessä.
Leijona

Leijona

23.7 - 22.8
Tämä viikko on erinomaista aikaa uusien tuttavuuksien tekemiseen. Vetovoimasi on vahvimmillaan ja se näkyy kauas ilman suurempaa vaivannäköä. Tällä hetkellä hurmaat lähes kenet tahansa vaivatta, joten älä pidä kynttilääsi vakan alla.
Neitsyt

Neitsyt

23.8 - 22.9
Kesäiseen rauhaan tulee tällä viikolla hieman säröjä, kun lemmenrintamalla roihahtaa oikein kunnolla. Tämä tietää sinulle melkoista kiirettä, jos vaan yhtään haluat päästä nauttimaan lemmen saralla. Jätä kuitenkin suosiolla laiskottelu sikseen, tällaiset viikot eivät toistu kovin usein.
Vaaka

Vaaka

23.9 - 23.10
Jos kaipaat toimintaa, tällä viikolla sitä on todellakin mahdollisuus saada. Seikkailut odottavat vaan ottajaansa, mutta sinun kannattaa ottaa tässä se ensimmäinen askel. Kukaan ei tule kotoa hakemaan, mutta jos rohkenet ulos omalta mukavuusalueeltasi, voi tapahtua suorastaan ihmeitä.
Skorpioni

Skorpioni

24.10 - 22.11
Tämä viikko tarjoaa erinomaisen tilaisuuden Skorpionille kokeilla jotain uutta. Jännitystä ja kutkuttavia hetkiä on ilmassa. Vaikka kaikki ei sujuisikaan heti täydellisesti, älä lannistu. Uuden opettelun tiimellyksessä on ulottuvillasi nautinto jos toinenkin.
Jousimies

Jousimies

23.11 - 21.12
Intohimon tuulet puhaltavat tällä viikolla täysillä ja rakkausasiat kukoistavat niin vapailla kuin varatuillakin Jousimiehillä. Varo kuitenkin liikaa mustasukkaisuutta, se ei johda hyvään. Keskity ennemmin hyviin, kuin ikäviin ajatuksiin.
Kauris

Kauris

22.12 - 19.1
Odotettu kesäromanssi kolkuttelee vihdoin ovellasi. Nyt kannattaa tarttua tilaisuuteen. Koet lupaavaa kutkutusta ja sitä kannattaakin kuunnella. Tämä voi parhaimmillaan johtaa vielä pidemmällekin syksyyn, joten anna asioiden edetä omalla painollaan.
Vesimies

Vesimies

20.2 - 19.2
Levoton olo siivittää heinäkuun alkua ja saa Vesimiehen hakeutumaan uusiin kuvioihin. Älä kuitenkaan tee liian äkkinäisiä päätöksiä, niitä saatat katua myöhemmin. Varovaisuutta ja uusia seikkailuja sopivassa suhteessa, siitä koostuu odottamasi kaltainen heinäkuu.
Kalat

Kalat

20.2 - 20.3
Löydät tällä viikolla itsestäsi suorastaan yllättävää impulsiivisuutta. Asiat ovat nyt menemässä juuri toivomallasi tavalla, joten tilaisuus kannattaakin hyödyntää täysillä. Luota vetovoimaasi, sitä on nyt enemmän kuin uskotkaan.
hoitsut

Hoitsut viihdelinjalla

Suomen kuumimmat ja kiimaisimmat kipusiskot kertovat rohkeasti seksikokemuksistaan. Siirry kuuntelemaan meheviä tarinoita hoitsujen arjesta