menuEtusivu Etsisearch
sms_logo

Rohkeaa seuraa – Kinky, domina, sm, pdsm perverssi

Rohkeaa seuraa seuraa kaikille erikoisuuksista pitäville. Täältä löytyy kinky, domina, sm, pdsm, perverssi kumppani. 100% luottamus. Valtiatar odottaa sinua.


Jenna

Oon tuhma ja kaunis (tumma, hoikka mutta isot rinnat, pitkät hiukset) määrätietoinen nainen. Tykkään pukeutua nahkaan ja lateksiin, myös dominointi ja fetissit ym. erikoisuudet on mun juttu.

Kimppakivaa

Meidän kanssa sulla on odotettavissa kuumaa kimppakivaa. Voit olla mukana joko yksin tai oman kumppanisi kanssa. Voit osallistua kimppaan, esittää oman toiveesi meille tai tietysti saat myös kuunnella salaa..Soita rohkeasti, saatat nauttia ;)

Valtiatar

Armoton Amatsoni Valtiatar. Kaikki erikoisuudet 100% luottamuksella.

ANITA

Kokenut dominante. Vaalea ja isokokoinen, lateksiin ja nahkaan pukeutuva Anita nauttii erityisesti solvaamisesta ja alistamisesta, mutta kaikki sm ja pervoimmatkin erikoisuudet käy.

LadyD

Jumalainen valtiatar LadyD, tuhmille pojille, erikoisimmatkin fantasiat ja fetissit. Keskustelut ja sessiot 100% luottamuksella. Kysy myös pikkuhousuja, sukkia ym.

VERONICA

Poika on tainnut olla taas vähän tuhmana.. Ja nyt rangaistusta vailla? Jos osaat alistua niin olet minua varten!

Paulina

Mietityttääkö oma seksuaalinen tarpeesi, mistä tai miten saada tyydytys tai tunnetko olevasi kyltymätön? Soita niin juttellaan luottamuksella.

Daniela

Kokeilunhaluinen, tumma ja tulinen naaras haluais leikkiä sun kans, erikoisiakin leikkejä. Rakastan nahkaa.. sukkia.. korkkareita.. sitomista.. soita <3

VERA

Haluatko tulla sidotuksi, saada piiskaa ja alistua toisen tahtoon nauttien ja kärsien? Vera ja muut valtiattaremme saavat sinut anelemaan armoa..Lady Veronican dominat

Julie

Kuuma ja villi transtyttö valmiina toteuttamaan salaisetkin haaveesi. Mä olen valmis ja halukas, oletko sä? Odotan sun soittoasi <3

TransLady

Mukava ja avarakatseinen transnainen jonka kanssa voit jutella ihan kaikesta ja nauttia vapaasti, luottamuksella. Soita rohkeasti!

Bronte

BDSM, pvc, kumi, nahka, eritteet..olen kookas ja erittäin muodokas blondi ja nautin kun minua palvotaan ja palvellaan. Lady Veronican domina

Kisu

Haluatko hallita ja päättää miten asiat etenevät? Tässä sulle mielyttämishaluinen kissa jonka kanssa voit toteuttaa itseäsi. Voisit vaikka laittaa mut käsirautoihin ja antaa vähän piiskaa.. ;) myös muut erikoisuudet..

Irina

Onko mielessäsi jotain hieman erikoisempaa? villi rodeo, dominalle alistuminen..vai joku muu? Toteutetaan fantasiasi, erikoisetkin. Soita rohkeasti! <3 t.Irina


sms_logo

Rohkeat Domina puhelinpalvelut

Alistu mies! Täällä sinulla ei ole sananvaltaa. Dominan käskystä teet mitä hän käskee! Armotonta.
KUUMAT DD-BLONDIT IMEVÄT ja ANTAVAT NUSSIA JOKA REIKÄÄN! VAIN 0,22e/Min
0700-399725 6.84 €/per puhelu!
UUTTA! Kiimaiset kotirouvilla on kevät jynssäykset mielessä.. märkää, isoja rintoja.. kovaa panoa.. nyt ei vittua säästellä...
0700-399411 1.75 €/min

*) Credio laskutus ja ennakkomaksu

Palveluiden käyttö on edullisempaa rekisteröitymällä Credioon. Lue lisää Crediosta ja eduista paratiisi.fi sivun palveluissa.