Viihdettä 24 h | 0700 18 18 18

Naiset paikalla – Chat seuraa heti

Kun haluat heti asiaan! Nämä naiset ovat juuri tällä hetkellä linjalla ja odottavat viestiäsi, seuranhakua, rohkeaa ehdotusta, fantasiaa, asiallista keskustelua tai vaikka lemmen lorua, viestit on teidän kahden välisiä joten lähesty rohkeasti 😉

Etsi sopivaa seuraa >>

Saat naiseen yhteyden nyt heti lähettämällä tekstiviestin NIMI oma viestisi hänelle, esim JONNA Moikka kaunotar, mitäs puuhailet? kiinnostaisko mukavan miehen rohkea seura?

Jos haluat lähettää viestisi kaikille naisille, tekstaa LIVEC ja oma viestisi heille, esim LIVEC löytyiskö täältä mulle hoikkaa, kivaa nuorta ja vaaleeta likkaa? Oon itse vähän vanhempi, mutta tykkään vähän nuoremmasta.

Voit myös lähettää naisille omia kuviasi! Esim. kuvasi Jonnalle saat lähettämällä viestin KUVANI JONNA ja seuraa puhelimeesi tulevia ohjeita.

Lähetä viestit numeroon 179300 2,5e tai 0509022122 1,9e.

Paratiisin uusimmat ilmoitukset:

{{ item.content }}

Liveklubi

Chattaa nyt, maksa myöhemmin

Liveklubissa maksat palveluistamme vähemmän ja voit valita maksatko etukäteen eli prepaid-asiakkaana vai jälkikäteen laskulla. Liveklubin halvemmat palvelut tunnistat sivuillamme 044- ja 050- kännykkänumeroista. Liveklubin laskutuspalvelun nimi on Credio. Sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin rekisteröityä Credio asiakkaaksi ja sen jälkeen voit käyttää edullisempia Liveklubin palveluita helposti ja vaivattomasti. Ei kuukausimaksuja, maksat vain käyttämästäsi palvelusta.