menuEtusivu Etsisearch
call_logo

HOROSKOOPPI

Tähdet paljastavat paljon ihmisten seksuaalisuudesta ja kuinka hyvin hommat sujuvat makuuhuoneessa. Horoskooppimerkit voivat auttaa sinua löytämään sinulle seksuaalisesti sopivimman kumppanin. Horoskooppimerkeillä on omat seksuaaliset luonteensa. Niihin perehtymällä voi löytää kumppanin, jonka kanssa seksielämä sujuu.

Horoskoopit julkaistaan sunnuntaisin. Käy lukemassa joka viikko.

Horoskoopit ajalle 10.8 - 16.8 laati Silvia. Kysy henkilökohtainen horoskooppi lähettämällä tekstiviesti SILVIA SYNTYMÄAIKA numeroon 0509022122 1,9€* tai 179300 2,5€

Oinas(21.3-19.4)

Aina on hyvä aika juhlaan ja tällä viikolla siihen tulee melkoisen ihana tilaisuus. Nyt ei kannata isoista väentungoksista haaveilla, vaan antaa mahdollisuus intiimimmälle juhlatunnelmalle. Tämä ei suinkaan ole yhtään huonompi vaihtoehto. Päin vastoin. Tämä tuo sellaisia kokemuksia, jotka saavat posket punottamaan vielä pitkään.

Härkä(20.4-20.5)

Itseluottamus ja nautinnonhalu kyllä huomataan ja ne loistavat sinusta pitkälle. Tulet saamaan paljonkin ansaittua huomiota tällä viikolla. Muista huomioida myös itse itsesi, että pysyt oikeassa vireessä. Puhdin ei kannata antaa loppua kesken kaiken, sillä loppuviikosta vasta kuumimmat ajat odottavatkin.

Kaksoset(21.5-21.6)

Vaikka arki tuntuisikin liian kiireelliseltä aistillisille seikkailuille, raivaa silti aikaa edes pienelle ilonpidolle. Syksy lähestyy, mutta vielä on kesän kuumaa, suorastaan polttavaa energiaa jäljellä. Käytä se hyödyksesi ja ota pieni irtiotto. Niin täyttä kalenteria ei olekaan, minne sellainen ei mahtuisi.

Rapu(22.6-22.7)

Olet siitä onnekkaassa asemassa, että voit valita, millaisilla nautinnon aalloilla tällä viikolla seikkailet. Valitse viisaasti, sillä päätöksesi voi olla hyvinkin pitkäkestoinen. Vaikka mieli tekisi valita hetken huuman mukaan, mieti mieluummin sitä, mikä kutkuttaa sinua vielä silloinkin, kun pakkaset paukkuvat.

Leijona(23.7-22.8)

Poikkeukselliset ajat tuovat poikkeuksellisia tilanteita, mutta kaikki niistä eivät suinkaan ole ikäviä. Päädyt läheisiin tekemisiin erään sellaisen ihmisen kanssa, jota et ajatellut enää kohtaavasi. Tilanne kannattaa käyttää hyödyksi, sillä samanlaista tilaiisuutta ei välttämättä enää kohdalle satu.

Neitsyt(23.8-22.9)

Kokeile tällä viikolla kiihkeitä hetkiä uudenlaisten aistinautintojen kera. Olet kenties hieman jumiutunut samoihin vanhoihin kuvioihin, joten nyt kannattaa kokeilla uutta. Maku, tuoksu, kuulo, näkö ja kosketus. Valitse näistä jokin vaikka jokaiselle päivälle ja mieti, miten voisit hyödyntää sitä uudella tavalla.

Vaaka(23.9-23.10)

Mitäs jos tällä viikolla ottaisit lemmenleikkeihin mukaan hieman visuaalista kiihoketta? Jos nautiskelet omassa seurassasi, vain taivas on rajana uusille kiihokkeille. Jos puolestaan mukanasi on kumppani, tulet takuulla yllättymään niistä asioista, joita hän haluaa kuumina hetkinä kanssasi katsella.

Skorpioni(24.10-22.11)

Tiedät mikä sinusta tuntuu juuri parhaalta, joten älä pelkää pyytää sitä kumppaniltasi. Halujesi kuuleminen on hänelle melkoinen kiihoke, joten heitä ujostelu suosiolla romukoppaan. Anna myös hänen kertoa sinulle kuumimmat fantasiasi. Niiden toteuttaminen on toki ihanaa, mutta jo keskustelu tuo melkoista buustia molempien libidoon.

Jousimies(23.11-21.12)

Älä aseta itsellesi liikaa suorituspaineita, sillä tavalla pilaat nautinnon sekä itseltäsi, että kumppaniltasi. Mene tilanteen mukana ja katso minne se sinut vie. Suunnitelmia voi myös muuttaa lennossa, joten kaikki mahdollisuudet ovat auki. Rentoutumalla saat takuulla aikaan melkoisen nautinnon tsunamin.

Kauris(22.12-19.1)

Sinulla ja eräällä tuntuvat nyt halut kohtaavan niin täydellisesti, että olette kuin toisiinne kuuluvat palapelin palat. Muista kuitenkin, että luulo ei ole tiedon väärti. Välillä kannattaa kuulostella, olisiko jokin uusi juttu kenties hiipinyt kumppanin fantasiakuvastoon. Tämä voi yllättää sinutkin positiivisesti.

Vesimies(20.1-19.2)

Älä suhtaudu itseesi liian vakavasti myöskään lemmen asioiden tiimoilta. Huumorilla on osansa myös kuumimmissakin seikkailuissa. Liian ryppyotsaisesta menosta on tyydytys kaukana ja kunnon nauru rentouttaa nauttimaan kunnolla. Älä siis pelkää pientä hassutteluakaan, jos tilanne sille hyvältä tuntuu.

Kalat(20.2-20.3)

Jos olet vielä sinkkuna, sitä ei tule kauan kestämään. Nyt ollaan sellaisten tähtien alla, että lemmen elämässä säkenöi ja kunnolla! Varatut Kalat tulee huomaamaan tämän parisuhteen uutena kuherruskuukausivaiheena. Kuumia hetkiä on tulossa kumpaisellekin. Lämpömittari lupailee intiaanikesän lukemia vällyjen välissä!


*) Credio laskutus ja ennakkomaksu

Palveluiden käyttö on edullisempaa rekisteröitymällä Credioon. Lue lisää Crediosta ja eduista paratiisi.fi sivun palveluissa.