menuEtusivu Etsisearch
call_logo

HOROSKOOPPI

Tähdet paljastavat paljon ihmisten seksuaalisuudesta ja kuinka hyvin hommat sujuvat makuuhuoneessa. Horoskooppimerkit voivat auttaa sinua löytämään sinulle seksuaalisesti sopivimman kumppanin. Horoskooppimerkeillä on omat seksuaaliset luonteensa. Niihin perehtymällä voi löytää kumppanin, jonka kanssa seksielämä sujuu.

Horoskoopit julkaistaan sunnuntaisin. Käy lukemassa joka viikko.

Horoskoopit ajalle 29.6 - 5.7 laati Silvia. Kysy henkilökohtainen horoskooppi lähettämällä tekstiviesti SILVIA SYNTYMÄAIKA numeroon 0509022122 1,9€* tai 179300 2,5€

Oinas(21.3-19.4)

Vaikka tällä viikolla tuntuisikin, että on melkoisesti tavallista hiljaisempaa lemmenrintamalla, älä silti lannistu. Pinnan alla kuplii jo ja kohta sieltä syöksähtääkin melkoinen geysir! Keräile rauhassa voimia tällä viikolla, sillä pian niitä tullaan tarvitsemaan enemmän kuin ehkä heti arvaatkaan.

Härkä(20.4-20.5)

Mielesi tekee jotain sellaista, mikä ei ole aivan kovin helposti saavutettavissa. Älä anna sen lannistaa itseäsi, sillä prosessi tulee olemaan vähintään yhtä hauska, kuin itse lopputulos. Opit uuden tempun jos toisenkin, joten anna palaa vaan. Kesä on tunnetusti hyvää aikaa ihanille ja kuumille seikkailuille.

Kaksoset(21.5-21.6)

Nyt ei kannata mennä merta edemmäs kalaan, sillä nyt ihan kotipuolessa tapahtuu enemmän, kuin on tapahtunut pitkään aikaan. Kesän kuumat hetket ovat saaneet myös toisenlaisetkin tunnelmat kuumiksi. Nyt kannattaa hyödyntää niin sanotut kotiseutuedut. Olet näillä main kuin kala vedessä ja sehän huomataan.

Rapu(22.6-22.7)

Sinulle ehdotetaan jotain, josta et ole aivan varma, kannattaako siihen ryhtyä. Nyt vastaus löytyykin lähempää kuin arvaatkaan. Mieti, haluatko ryhtyä tähän hommaan ihan omasta halustasi, vai pelkästään miellyttääksesi toista. Jos vastaus on jälkimmäinen, jätä suosiolla väliin ja keksi mukavampaa puuhaa.

Leijona(23.7-22.8)

Tällä viikolla onni suosii rohkeaa. Puhu rohkeasti, tee rohkeasti ja nauti rohkeasti. Tee tästä viikosta itsellesi oikein hedonistin märkä päiväuni. Nyt on hemmottelu vähintäänkin paikallaan ja kesä sitä varten otollisimmillaan. Heitä siis estot nurkkaan ja anna palaa oikein kunnolla ja ajan kanssa.

Neitsyt(23.8-22.9)

Seuraasi kaipaa useampikin ihminen tällä viikolla. Valitettavasti et voi jakautua useammaksi ihmiseksi, joten valintatilanne on edessä. Mieti asiaa siltä kannalta, missä energiasi on kaikkein parhaassa hyötykäytössä. Vältä turhaa draamaa ja valitse mieluummin hänet, joka haluaa kanssasi suoraan asiaan.

Vaaka(23.9-23.10)

Eräs haluaisi sinun ottavan nyt ohjat käsiisi. Tämä tilaisuus kannattaakin nyt hyödyntää, sillä melkoisen hauskaa menoa on luvassa. Mutta jos haluat saada siitä kaiken irti, nyt tarvitaan sinulta aloitetta. Nyt siis kannattaa vapauttaa kaikki dynaaminen energia, mikä sinussa pinnan alla kuplii. Sille on pian käyttöä.

Skorpioni(24.10-22.11)

Varattu skorpioni kaipailee tällä viikolla vaihtelua. Älä kuitenkaan tee liian äkkinäisiä käännöksiä, sillä vaihtelua voi saada myös tutun kumppanin kanssa. Vapaille tämä vaihtelunhalu voi tuoda kiintoisia tilanteita eteen, joten pidähän myös sinäkin maltti matkassa. Pulaan ei kannata kokeilunhalustakaan joutua.

Jousimies(23.11-21.12)

Kaipaat pientä piristystä tällä viikolla ja eräs on sitä hyvinkin halukas sinulle tarjoamaan. Muista vastata palvelukseen vastapalveluksella, sillä voitte saada tästä aikaan jopa melkoisen ihanan yhteisen perinteen. Kesäillat kuluvatkin pian ihanan nautinnollisissa merkeissä ja kuumuus on taattua.

Kauris(22.12-19.1)

Onnekas sattuma tuo sinut mielenkiintoisten uusien kokemusten äärelle tällä viikolla. Tästä käynnistyykin tapahtumasarja, joka vie sinut kohti melkoista nautinnon vuoristorataa. Kesän aikana ei siis ainakaan vapaa-ajanongelmia pitäisi esiintyä. Pidä kuitenkin välillä huoli myös tarpeellisesta levosta.

Vesimies(20.1-19.2)

Eräs haluaa viestittää sinulle jotain, mitä olisi hyvin tärkeää kuunnella. Tästä on tulossa yksi elämäsi tärkeimmistä ja samalla myös ihanimmista oppitunneista. Mene siis rohkeasti luo, kun kutsu käy. Sinulle paljastetaan jotain sellaista, joka ei ole tarkoitettu aivan jokaisen korville. Olet siis melkoisen etuoikeutetussa asemassa.

Kalat(20.2-20.3)

Olet hieman kenties päässyt laiskistumaan kesän helteissä. Nyt kuitenkin kannattaa skarpata, ettei loppukesä mene pelkästään itsekseen nautiskelemiseksi. Kannattaa laittaa kunnon menovaihde silmään, mikäli haluat päästä vielä kunnon kesäseikkailuille. Kesäterasseilta löytyy kyllä silmänruokaa, joten nyt vaan rohkeasti liikkeelle.


*) Credio laskutus ja ennakkomaksu

Palveluiden käyttö on edullisempaa rekisteröitymällä Credioon. Lue lisää Crediosta ja eduista paratiisi.fi sivun palveluissa.