menuEtusivu Etsisearch
call_logo

Miehet etsivät juttuseuraa

Mies seuraa etsiville tarjolla on täydellinen match. Puhelin -treffit tai deittailu, erotiikkaa, puhelinseuraa, rohkeita miehiä, seikkailua tai tositarkoituksella. Valitse aikuinen mieskumppani ja soita puhelu hänelle.

NikoS

NikoS Paratiisi linjalla
Kiva, avoin ja rehellinen mies haluaisi tutustua Sinuun :) Olen vielä sinkkuna ja kuulemma katseen kestävä ;) Soittele niin tutustutaan! Olen sellainen joka tykkää puhua ja pussata ;) Terkuin Nico
0700411255 2.34 € / alk.min

Mika

Mika Paratiisi linjalla
Tässä sulle olis kiltti nuorimies :) Tummat lyhyet hiukset, jäntevän lihaksikas kroppa. Olen avarakatseinen ja kivaa seuraa vailla ja olis mukavaa tutustua suhun..Soittele!
0700411719 2.34 € / alk.min

Pertti

Pertti Paratiisi linjalla
Itsestään (ja sinusta ;) huolta pitävä, mukava, urheilullinen ja kestävä mies haluaa toteuttaa villeimmätkin fantasiasi. T: Pera
0700411249 2 € / alk.min

Jake

Jake Paratiisi linjalla
Moikka! Tässä sulle ystävällinen ja toisen huomioon ottava mies. Minussa on kaksi vaihdetta. Hellä ja raju, valitse mieleisesi ;) Treenattu ja tatuoitu, hyvin varusteltu nuorehko urho. Kannattaa olla yhteydessä ja testata ;)
070092404 2 € / alk.min

Petri

Petri Paratiisi linjalla
Hei nainen, olen tavallinen mukava ja rehellinen suomalainen mies ja etsin Sinua. Jutellaan ja tutustutaan, soita rohkeasti, olen sellainen lempeä nallekarhu :)
0700399148 2 € / alk.min

Jari

Jari Paratiisi linjalla
Olen Jari, 40v ja kiinnostunut vanhemman, kokeneen naisen seurasta ja viihdyttämisestä. Touhuillaan kaikkea kivaa mitä keksitään, vaikka tuhmia leikkejä. ;) Odotan jo kiihkeästi soittoasi!
070010313 1.84 € / alk.min

Jukka

Jukka Paratiisi linjalla
Moikka Sinä :) Täällä olis oikein mukavaa ja fiksua juttu ja ehkä jotain muutakin seuraa jos kiinnostaa ;) Pitkät yksinäiset yöt...voitais nauttia niistä yhdessä..Soittele! t.Jukka
070098895 2 € / alk.min

Matti

Matti Paratiisi linjalla
Tässä aikuinen mukava Mies jolla jalat maassa ja tulisen lämmin luonne :) Luonto ja kokkailu on lähellä sydäntä. Nyt olis aikaa puuhailla kaikenlaista kivan ihmisen kanssa. Ota rohkeasti yhteyttä niin katsotaan mihin kaikkeen se voikaan johtaa ;) t.Masa
070096444 2.34 € / alk.min

*) Credio laskutus ja ennakkomaksu

Palveluiden käyttö on edullisempaa rekisteröitymällä Credioon. Lue lisää Crediosta ja eduista paratiisi.fi sivun palveluissa.