menuEtusivu Etsisearch
call_logo

HOROSKOOPPI

Tähdet paljastavat paljon ihmisten seksuaalisuudesta ja kuinka hyvin hommat sujuvat makuuhuoneessa. Horoskooppimerkit voivat auttaa sinua löytämään sinulle seksuaalisesti sopivimman kumppanin. Horoskooppimerkeillä on omat seksuaaliset luonteensa. Niihin perehtymällä voi löytää kumppanin, jonka kanssa seksielämä sujuu.

Horoskoopit julkaistaan sunnuntaisin. Käy lukemassa joka viikko.

Horoskoopit ajalle 1.6 - 7.6 laati Silvia. Kysy henkilökohtainen horoskooppi lähettämällä tekstiviesti SILVIA SYNTYMÄAIKA numeroon 0509022122 1,9€* tai 179300 2,5€

Oinas(21.3-19.4)

Vaikka kesä tuokin eteesi toinen toistaan houkuttavampia ja vähäpukeisia kehoja, muista silti valita tarkkaan, kenen kanssa lähdet viettämään kuumaa kesäyötä. Eräs, josta ei ehkä päälle päin sitä huomaisi, on melkoinen villipeto lakanoiden välissä. Jos annat hänelle mahdollisuuden, et takuulla tule katumaan.

Härkä(20.4-20.5)

Pidä mieli nyt kunnolla avoimena uudenlaisille seikkailuille. On hieman riskinä, että saatat jämähtää vanhoihin tuttuihin kuvioihin hieman liian tiukasti. Vaikka onkin aina ihanaa palata tuttuihin ja nautinnollisiin juttuihin, välillä kannattaa löytää myös uusia sellaisia. Repertuaarin laajeneminen ei ole haitaksi kenellekään.

Kaksoset(21.5-21.6)

Kesäkuun myötä alkaa myös uusi ja ihana vaihe lemmenelämässä. Sitä kannattaakin nyt juhlistaa. Vaikkapa lasillinen kuohuvaa juomaa ja mansikoita, joita voi syöttää toiselle. Muista myös muut herkut, mutta säästä ne suosiolla niihin hetkiin, kun olette ihanasti kahden. Kevät rinnassa vaihtuu kunnon kesäroihuksi.

Rapu(22.6-22.7)

Kuulostele nyt tarkkaan, mitä sanotaan rivien välissä ja mitä jätetään aivan kokonaan sanomatta. Ne asiat puhuvat enemmän kuin tuhat sanottua sanaa. Eräs yrittää nyt viestittää sinulle kuumimpia toiveitaan. Ota vinkistä vaarin ja laita idea toteutuslistalle vaaikkapa saman tien! Kesän valoisat yöt ovat kuin luotu näitä hetkiä varten.

Leijona(23.7-22.8)

Älä jää jumiin kolmiodraamaan, vaan mene suosiolla eteenpäin, kohti uusia tuulia. Seikkailijaluonnetta ei voi aivan kuka tahansa kesyttää, sehän on jo selvää. Joten anna luonnon tehdä tehtävänsä ja mene kohti seuraavaa etappia. Kesäisessä luonnon helmassa himot roihuavat kohta kuumana, minne vaan menetkin.

Neitsyt(23.8-22.9)

Älä lähesty erästä liian suurella innokkuudella, hän voi siitä jopa säikähtää. Tässä tarvitaan nyt vanhan kunnon viettelyn jaloa taitoa. Hän haluaa nähdä sinun näkevän vaivaa vuokseen ja niin kannattaa myös tehdä. Tämä ikiaikainen ja lajirajat ylittävä soidinmenojen taito on meissä jokaisessa, kun sen vaan herättää henkiin.

Vaaka(23.9-23.10)

Kun on ollut pieni, tai vähän pidempikin tauko lemmenleikeissä, helposti se eka kerta voi päätyä vähän liian lyhyeen. Älä ota nyt sitä riskiä, vaan varaudu lupaaville treffeille omin käsin, jos ymmärrät mitä tarkoitan. Tällä tavalla et ole liian kiihkeänä koko iltaa, vaan jää aikaa myös kunnon hauskanpidolle.

Skorpioni(24.10-22.11)

Viehätysvoimasi on tällä viikolla täydessä terässä ja herätät ansaittua huomiota ja kuumia katseita. Älä anna sen kuitenkaan nousta hattuun, sillä tulet kohtaamaan erään, joka on tottunut kauniisiin kasvoihin, mutta kaipaa kunnolla sisältöä. Kun pidät jalat maassa, pystyt vastaamaan tähän haasteeseen.

Jousimies(23.11-21.12)

Heila menneisyydestä haikailee sinua takaisin ja toivoo yhteistä illanviettoa. Mieti kuitenkin kahdesti ennen kuin lähdet tähän leikkiin uudelleen. Se ei viimeksikään päättynyt hyvin. Seuraa sinulle kyllä löytyy myös uusista ehdokkaista, joten kannattaako kuitenkaan kaivella menneitä yhden illan takia?

Kauris(22.12-19.1)

Suhtaudut tähän alkavaan kesään kuin eräänlaisena lemmenprojektina, mikä on hyväkin asia. Päämäärätietoiselle rakastajalle löytyy aina kysyntää! Anna kuitenkin tarpeeksi tilaa myös sattumalle ja ihanille yhteensattumille. Päämäärätietoinen voi olla myös niillä poluilla, jotka eivät ole aivan tuttuja.

Vesimies(20.1-19.2)

Mieti hetki tai kaksikin, valitsetko sitoutumisen, vai jatkatko vapaana seikkailijana. Kumpaakin et voi samanaikaisesti saada. Kakku on joko säästettävä tai syötävä. Kummassakin on puolensa, mutta kumpi kutkuttaa enemmän siellä oikeissa paikoissa? Tee päätöksesi viisaasti, ettei kohta tarvitse katua.

Kalat(20.2-20.3)

Muista tällä viikolla antajan onni. Näytä eräälle parhaat kykysi ja loppuun asti hiotut temppusi. Voit olla varma, että hän tulee niitä arvostamaan enemmän kuin arvaatkaan. Ensi viikko voikin sitten sujua sinulla enemmänkin saamapuolella. Onni suosii aina iloista antajaa, etkä sinäkään ole poikkeus säännössä.


*) Credio laskutus ja ennakkomaksu

Palveluiden käyttö on edullisempaa rekisteröitymällä Credioon. Lue lisää Crediosta ja eduista paratiisi.fi sivun palveluissa.