menuEtusivu Etsisearch
call_logo

HOROSKOOPPI

Tähdet paljastavat paljon ihmisten seksuaalisuudesta ja kuinka hyvin hommat sujuvat makuuhuoneessa. Horoskooppimerkit voivat auttaa sinua löytämään sinulle seksuaalisesti sopivimman kumppanin. Horoskooppimerkeillä on omat seksuaaliset luonteensa. Niihin perehtymällä voi löytää kumppanin, jonka kanssa seksielämä sujuu.

Horoskoopit julkaistaan sunnuntaisin. Käy lukemassa joka viikko.

Horoskoopit ajalle 30.11 - 6.12 laati . Kysy henkilökohtainen horoskooppi lähettämällä tekstiviesti SILVIA SYNTYMÄAIKA numeroon 0509022122 1,9€* tai 179300 2,5€

Oinas(21.3-19.4)

Intohimon tuulet puhaltavat tällä viikolla. Melkoinen puhuri onkin tiedossa, tällaista ei ole näkynyt tai tuntunut vähään aikaan. Muista jättää jonkin verran energiaa myös arjen muihin askareisiin, vaikka melkoinen lemmen sankari oletkin.

Härkä(20.4-20.5)

Jos vanha suola janottaa, mikset kyselisi, onko vanhalla heilalla sama tilanne. Näyttää siltä, että ajatuksenne voivat tällä viikolla olla melkoisen yhteneväiset. Vanhojen muistelu voi joskus synnyttää aivan uudenlaisia muistoja. Joita voi sitten verestää taas hieman myöhemmin.

Kaksoset(21.5-21.6)

Vaikka eräs ei nyt lämpenekään ehdotuksillesi, älä heitä kirvestä kaivoon. Näyttää siltä, että olet niinsanotusti haukkunut väärää puuta. Paljon sopivampi kumppani antaa pian kuulua itsestään. Ja sitten se vasta on menoa.

Rapu(22.6-22.7)

Tällä viikolla et välttämättä ehdi nauttia lemmen iloista niin paljon kuin haluaisit. Sellaista se joskus on, velvollisuudet on hoidettava. Älä kuitenkaan murehdi, sillä jo viikon viimeisissä päivissä pilkahtaa seikkailun mahdollisuus. Kun olet velvollisuuksista vapaa, voit antaa taas mennä vapaalla vaihteella.

Leijona(23.7-22.8)

Olet tällä viikolla täynnä eroottista alkuvoimaa. Sen näkee sinusta päällekin päin, joten vetovoimasi on huipussaan. Nyt ei kannata pitää kynttiläänsä vakan alla, vaan näyttää se koko maailmalle!

Neitsyt(23.8-22.9)

Lisäät usein vetovoimaasi pienellä kainostelulla ja viattoman leikkiminen on osa flirttikuviotasi. Nyt kuitenkin lähellesi on tullut eräs, joka näkee tämän näytelmän läpi. Hänelle sinun kannattaa näyttää itsesi juuri sellaisena kuin olet. Ja voin luvata, hän tulee siitä tykkäämään melkoisesti!

Vaaka(23.9-23.10)

Jos tuntuu kuviot liian tylsiltä ja haluaisit niihin hieman piristystä, kukaan ei ole parempi niitä luomaan, kuin sinä itse! Nyt siis lusikka kauniiseen käteen ja seikkailuja suunnittelemaan. Älä jää odottelemaan, että kotoa tullaan hakemaan.

Skorpioni(24.10-22.11)

Anna hedonismin ja nautinnon johdattaa sinua tällä viikolla. Se harvemmin on skorpionille vaikeaa, olethan nautinnon ja elämän ilojen mestari! Vaikka poikkeustila sekoittaakin nyt pakkaa, sinä jos kuka keksit keinot!

Jousimies(23.11-21.12)

Pidä huoli siitä, ettet pedin puolella uraudu samoihin tuttuihin kuvioihin. Kumppani ei siitä ainakaan sinua kiitä. Pistä viikonloppu käyntiin aivan uudenlaisella, ihanalla seikkailulla! Muutoksen ei aina tarvitse olla iso ollakseen järisyttävä!

Kauris(22.12-19.1)

Kuuntele tarkkaan mitä sanotaan. Riveissä ja niiden väleissä. Eräs ei rohkene olla sinulle ihan niin suorasanainen, kuin ehkä toivoisit. Mutta haluaisi silti saada homman etenemään. Voi olla, että juuri sinun täytyy ottaa se ensimmäinen askel.

Vesimies(20.1-19.2)

Kohtaat tällä viikolla melkoisen herkullisen pakkauksen, jossa on kaikki, mitä olet toivonut. Mutta se, miten pääset valloittamaan hänet kunnolla, vaatiikin hieman kärsivällisyyttä. Älä siis ryhdy hätähousuksi, muuten jää sänky kylmäksi!

Kalat(20.2-20.3)

Käytä aikasi oikein tällä viikolla. Mieti, mikä todella ansaitsee huomiosi. Tai tässä tilanteessa kysymys taitaakin ennemmin olla kuka. Velvollisuudet ovat velvollisuuksia, mutta hauskanpitoa ei missään nimessä kannata unohtaa!


*) Credio laskutus ja ennakkomaksu

Palveluiden käyttö on edullisempaa rekisteröitymällä Credioon. Lue lisää Crediosta ja eduista paratiisi.fi sivun palveluissa.