menuEtusivu Etsisearch
call_logo

HOROSKOOPPI

Tähdet paljastavat paljon ihmisten seksuaalisuudesta ja kuinka hyvin hommat sujuvat makuuhuoneessa. Horoskooppimerkit voivat auttaa sinua löytämään sinulle seksuaalisesti sopivimman kumppanin. Horoskooppimerkeillä on omat seksuaaliset luonteensa. Niihin perehtymällä voi löytää kumppanin, jonka kanssa seksielämä sujuu.

Horoskoopit julkaistaan sunnuntaisin. Käy lukemassa joka viikko.

Horoskoopit ajalle 6.7 - 12.7 laati Silvia. Kysy henkilökohtainen horoskooppi lähettämällä tekstiviesti SILVIA SYNTYMÄAIKA numeroon 0509022122 1,9€* tai 179300 2,5€

Oinas(21.3-19.4)

Vaikka tuntuisikin, että haluat vain enemmän, kovemmin ja vauhdikkaammin, niin välillä kannattaa kuitenkin malttaa ottaa hieman rauhallisemmin. Ei kukaan jaksa hurjalla tahdilla loputtomiin. Tutustu nyt tantramaailman saloihin ja siihen, miten myös hellä ja pienimuotoinen voi olla räjähtävää hekumaa.

Härkä(20.4-20.5)

Härkä kaipaa tällä viikolla villiyttä ja vapautta. Se tuo hieman haasteita varatuille ja kannattaakin miettiä muutamaan kertaan, millä tavalla näitä haluja lähtee toteuttamaan. Myös sinkkujen kannattaa pitää maltti matkassa, ettei tule lähdettyä aivan vääränlaisiin seikkailuihin. Pää kylmänä siis myös silloin, kun muualla kuumottaa.

Kaksoset(21.5-21.6)

Tämä viikko voi tuntua lemmen asioissa ikään kuin aikamatkalta menneeseen. Vaikka aika onkin kullannut takuulla muiston jos toisenkin, pidä kuitenkin huoli myös nykyhetken realiteeteista. Verestä toki muistoja myös lihallisella puolella, mutta huolehdi siitä, ettei nykyinen sinä joudu uudelleen menneisyyden ongelmiin.

Rapu(22.6-22.7)

Tämä on yksi kesän merkityksellisimmistä viikoista lemmen saralla. Loppuviikosta todennäköisesti jo ihmettelet, että kuinka paljon tapahtumia voikaan yhteen viikkoon mahtua. Pidä nyt huoli siitä, että asiat lähtevät menemään toivomaasi suuntaan. Sillä kohta voi vauhti olla sellaista, että äkkikäännöksiä on mahdoton tehdä.

Leijona(23.7-22.8)

Pienikin muutos tuttuun ja turvalliseen maisemaan tuo lemmenpuuuhiin aivan uutta puhtia. Kannattaa siis pohdiskella pientä matkaa, nykytilanteen suomissa rajoissa toki. Aina ei tarvitse mennä edes fyysisesti pitkälle, että voi päästä ihanien uusien kokemusten aalloille. Hyödynnä nyt siis lähiseudun kuumat mahdollisuudet.

Neitsyt(23.8-22.9)

Nyt on melkoisesti muutosta ilmassa ja se voi viedä puhtia pois petipuolelta. Älä kuitenkaan huolestu tästä, pieni huilikausi on ihan hyväkin juttu. Kun asiat alkavat taas löytää tutut uomansa, myös tuttu pilke silmäkulmassasi palaa tuplasti voimakkaampana. Siinä vaiheessa olet pienestä energiatankkauksesta pelkästään tyytyväinen.

Vaaka(23.9-23.10)

Kaipaat läheisyyttä ja kosketusta kuin aavikolla vaeltanut kaipaa vesileiliään. Tällä viikolla toiveesi on toteutumassa ja fyysinen läheisyys käy jopa hyvinkin kuumaksi. Pidä kuitenkin huoli siitä, ettei liian kuuma meno pääse suorastaan polttavan puolelle, sillä kestävyys on nyt hyvinkin suuressa arvossa.

Skorpioni(24.10-22.11)

Hauskanpidollakin on rajansa ja joskus tulee aika, jolloin otetaan puheeksi, onko kyse hauskanpidosta vai syvemmästä romantiikasta. Kuulostele itseäsi ajan kanssa ja mieti oikeaa vastausta tähän kysymykseen. Kun vastaus on sinulle oikea, hauskanpito voi jatkua jatkossakin, aivan uudenlaisella pohjalla.

Jousimies(23.11-21.12)

Pursuat tällä viikolla elämäniloa ja kokeilunhalua siinä määrin, että se saattaa melkein johtaa sinut kiusallisiin tilanteisiin. Pidä turvallinen määrä itsehillintää matkassa, mutta anna kuitenkin kesän tuulien johdattaa sinut uusien kokemusten äärelle. Nämä ovat niitä aikoja, joita muistellaan vielä vanhainkodissakin.

Kauris(22.12-19.1)

Päästä tällä viikolla irti kontrollista ja anna erään johdattaa sinua uudenlaisiin asioihin. Olet tottunut pitämään tiukasti kiinni ohjaksista, joten totuttelu uudenlaiseen tyyliin voi olla haaste. Älä kuitenkaan anna sen lannistaa, sillä lopussa sinua odottaa melkoisen ihana palkinto, lukuisine bonuksineen.

Vesimies(20.1-19.2)

Jos jokin ei tunnu toimivan, ei kannata jäädä sitä liian kauan murehtimaan. Kesä on liian lyhyt moiselle. Sinua odottaa vielä useampikin seikkailu, alkaen jo tällä viikolla. Älä siis jää murehtimaan menneitä, vaan mene rohkeasti kohti uusia, ihania kohtaamisia ja kuumia kesäpäiviä. Öistä puhumattakaan.

Kalat(20.2-20.3)

Uudeella maaperällä on seikkailutkin erilaisia, joten ota aikasi tunnustellaksesi yleistä ilmapiiriä. Nyt ei ole mihinkään kiire, sillä nautinnon aallot lyövät rantaan jatkossakin, säännöllisesti. Nauti nyt uudesta vaiheesta ja siitä kaikesta, mitä se tuo sinulle mukanaan. Tästä tulee sinulle ihana loppukesä.


*) Credio laskutus ja ennakkomaksu

Palveluiden käyttö on edullisempaa rekisteröitymällä Credioon. Lue lisää Crediosta ja eduista paratiisi.fi sivun palveluissa.