menuEtusivu Etsisearch
call_logo

HOROSKOOPPI

Tähdet paljastavat paljon ihmisten seksuaalisuudesta ja kuinka hyvin hommat sujuvat makuuhuoneessa. Horoskooppimerkit voivat auttaa sinua löytämään sinulle seksuaalisesti sopivimman kumppanin. Horoskooppimerkeillä on omat seksuaaliset luonteensa. Niihin perehtymällä voi löytää kumppanin, jonka kanssa seksielämä sujuu.

Horoskoopit julkaistaan sunnuntaisin. Käy lukemassa joka viikko.

Horoskoopit ajalle 13.7 - 19.7 laati Silvia. Kysy henkilökohtainen horoskooppi lähettämällä tekstiviesti SILVIA SYNTYMÄAIKA numeroon 0509022122 1,9€* tai 179300 2,5€

Oinas(21.3-19.4)

Vaihtelu virkistää, vaikka voikin ensialkuun tuntua haastavalta aloittaa jotain uutta ja suunnata kohti tuntematonta. Suosittelen kuitenkin rohkeasti menemään uusia houkutuksia kohti, sillä niistä tulevat koostumaan loppukesän ikimuistoisimmat hetket, joita kelpaa muistella vielä talven pakkasillakin.

Härkä(20.4-20.5)

Tällä viikolla ei kannata sooloilla, vaan pyrkiä yhteisymmärrykseen ja kompromisseihin. On toki aina kurjaa, kun ei omaa tahtoaan saa täysin läpi, mutta jotain parempaa voi hyvinkin äkkiä tulla tilalle. Älä siis heitä kirvestä kaivoon vain siksi, ettei yksi ehdotus mennyt sellaisenaan kumppanille läpi.

Kaksoset(21.5-21.6)

Sinusta tuntuu, että olet jo pitkään ollut se, joka joustaa ja joustaa, sekä antaa huomattavasti enemmän kuin saa. Tämä asetelma saa nyt jatkoa ainakin alkuviikosta ja se voi tuntua turhauttavalta. Älä kuitenkaan harkitse vielä luovuttamista, sillä ihana, kuuma palkinto on tulossa. Ja se on ollut kaiken tämän odottamisen arvoista.

Rapu(22.6-22.7)

Tällä viikolla eräs muisto menneisyydestä saa temmattua sinut takaisin nostalgian pyörteisiin. Muistelet kaikkia niita ihania kesäiltoja, joita joskus koit. Voit suorastaan yhä tuntea ne ihollasi. Mitäs jos ottaisit jokusen näistä asioista tänä kesänä uusiksi? Nyt voisi olla juuri oikea aika nostalgiamatkalle.

Leijona(23.7-22.8)

Älä tyrmää suorilta erästä ehdotusta, joka tulee hyvinkin viehättävän ihmisen puolelta. Sinun ei tarvitse heti suostuakaan, mutta älä myöskään sano heti ei. Kun jonkin aikaa kuulostelet asiaa itseksesi, huomaat pian, että tässä on paljon sellaista, joka sinuakin kutkuttelee juuri oikealla tavalla. Ja oikeista paikoista...

Neitsyt(23.8-22.9)

Sorru tällä viikolla huoletta kevytkenkäisyyden polulle. Älä pohdi liikaa asioita, vaan mene hetkessä, elämän kannateltavana. Jos jää miettimään liikaa, jää usein myös paitsi ihanista kokemuksista. Älä anna itsellesi käydä niin tänä kesänä, sillä kuumia kesäiltoja on enää rajoitetusti jäljellä. Hyödynnä niistä jokainen.

Vaaka(23.9-23.10)

Tällä viikolla onni todellakin suosii rohkeaa. Mikset siis nyt menisi kohti niitä asioita, joita olet jo pitkään päässäsi pyöritellyt? Fantasiat saattavat hyvinkin päästä todeksi jo alkuviikon puolella, joten älä suotta aikaile. Tämä viikko on sinulle unelmien ja päiväunien toteuttamisen kulta-aikaa.

Skorpioni(24.10-22.11)

Ystäväsi houkuttelee sinua tällä viikolla sellaisille poluille, joita et olisi itseksesi välttämättä lähtenyt tallaamaan. Mietikin nyt kaksi kertaa, lähdetkö tähän mukaan, vai pysytkö turvallisemmilla ja tutummilla alueilla. Kummallakin on puolensa, etkä takuulla jää yksin lehdelle soittelemaan. Älä siis pelkää valita juuri oman mielesi mukaan.

Jousimies(23.11-21.12)

Kohtaat tällä viikolla jotain niin viettelevän viehättävää, ettet meinaa housuissasi pysyä. Tunne onkin vieläpä melkoisen molemminpuolinen, joten nyt kannattaa antaa palaa täysillä. Joskus taivaankappaleet ovat juuri oikeilla paikoillaan vuosisadan romanssille ja tämä on juuri niitä hetkiä sinulle!

Kauris(22.12-19.1)

Erään ihmisen erilaisuus ja eksoottisuus saa sinut melkoisesti pauloihinsa tällä viikolla. Anna hänen opettaa sinulle, miten lemmen kielikin voi olla kovin erilaista eri maailmankolkissa. Vaikka matkailu onkin tällä hetkellä haaste, se ei tarkoita, ettetkö silti voisi päästä melkoiselle lemmenmatkalle!

Vesimies(20.1-19.2)

Kaipaat jotain, mitä on melkoisen hankala nyt saavuttaa. Mieti, voisitko saada ihania nautinnon väristyksiä jollain muulla tavalla. Valinnanvaraa sinulla aivan takuulla on, joten siitä ei tarvitse murehtia. Aina kaikki ei toteudu sellaisenaan, joten nyt vaan rohekasti seuraavaa etappia kohden, mieli korkealla.

Kalat(20.2-20.3)

Olet ennättänyt tänä kesänä jo yhtä ja toista, mutta seikkailuja on vielä edessä päin useampikin. Nyt siis rohkeasti uusia asioita kohti. Uusi seikkailu saattaa odottaa nyt lähempänä kuin arvaatkaan, joten anna ihanalle arkipäiväiselle sattumalle mahdollisuus. Kiität siitä itseäsi vielä myöhemmin.


*) Credio laskutus ja ennakkomaksu

Palveluiden käyttö on edullisempaa rekisteröitymällä Credioon. Lue lisää Crediosta ja eduista paratiisi.fi sivun palveluissa.