Etusivu  Nettivideot  Mobiilivideot  Livekamera  Chatit  Puhelinseksiä  One2One  VIP  
Muut syntiset
 Palaute 
 
 
 Seksihoroskooppi K-18 Seksitarinat SexyGirls Blogi  Pornopirkon panokoulu  Juttuseuraa  Viikkokalenteri  

SexyGirls


Seksiä tihkuva tyttöjen oma K18 blogisivusto seksistä ja erotiikasta

« Blogin etusivulle

puhelintyttösi
2018 (1)
2015 (20)
Haku blogikirjoituksista termillä
"kokenut":

sunnuntai, 27. syyskuuta

Kivoille miehille ;) Mä siis oon Tiitu, sinkkutyttö vielä ja mielessä ois vaikka mitä ihanaa mistä mieskin varmaan tykkäis. Oon 18v, vaalee ja pitkähiuksinen, ihan nätti kait.. Luulisin niin, en mä ainakaan mikään peikko oo :D Oon hoikka ja siro, pienikokoinen. Kuvaa saa viestillä KUVA TIITU nrosta 179300 :)

Juttu on nyt niin että mä en oo mikään ihan hirmuisen paljon kokenut.. Oikeestaan haaveita ja toiveita on enemmän kuin niitä kokemuksia. Tän takia ois kiva saada sellasta vähän kokeneempaa seuraa. Mä haluisin kokeilla kaikkee silleen kunnolla ajan kanssa, mikään pikapano mulla ei oo mielessä vaan sellanen tapaaminen missä sais ihan rauhassa kokeilla kaikkee mitä haluaa. Joku varmaan luulee nyt että mä oon kauheen ujo tai jotain kun oon kokematon mut toi johtuu vaan siitä että seukkasin sellasen tyypin kans joka oli ujo enkä mä sit taas halunnut olla se joka koko ajan yllyttää tai kyselee voitasko tehdä jotain.

Tykkäisin siis miehestä joka ois silleen sopivasti aloitteellinen, tietty mäkin teen aloitteita mut en haluu olla se joka tekee niitä yksin koko ajan :) Salajuttujakaan mä en pidä pahana, asun ite ihan yksin eikä mulla oo haussa kuin se seksi niin en mä miestä ala lyttäämään siks että se on varattu :D

Mut jos oot sellanen ihanan hellä ja sulla on kans halu käyttää seksiin kunnolla aikaa niin laita viestiä tulemaan :)

T. Tiitu :)

Tiitulle voi viestiä näin: Tekstiviestin alkuun nimi Tiitu ja oma viestisi sen perään, viesti numeroon 179300 tai 044 7199 859.
Kirjoittanut: klo    kommentoi

keskiviikko, 16. syyskuuta

Olen Coco ja Thaimasta ja nyt asun Suomisa. Olen muutanut pois kotia ja asun yksin. Tahdosin saada oma rakas kulta pitkä aikaksi ja hyvä elämä. Olen nuori ja vähän kiltti ja mukava ja pidän siitä kun voi naura ja olla hauskaa. Ja sexi pidän myös vaika ei ole vielä hyvin kokenut siinä vaan vain vähäsen. Mutta voisi kokeila lisää sexi. On niin paljon selainen mikä kiihota kun katsoo sexi filmi. Pidän mies joka on kiva ja mukava ja nauraa minun kanssa ja on sexi ja romantiika ja ihanat yhteinen iltat missä voi tehdä kaikki mitä molamet tahdo toisele tehdä.
Minun kuva saa kun kirjoita viestin KUVA COCO ja viestin minun nimi ensin ja sitten viesti numero 044 7199 859 tai 179300.

Tavatan pian sinun kulta Coco <3

Hi!

My name is Coco and I am from Thailand but now I live in Finland. I have my own place now. I want to have my own darling and nice life. I am young and nice and I like have fun. And I like sex too but I have not tried so much but I like to try much more. There is many things in sex film I want to try. I like nice man and have fun and romantic evenings. We can do things we like. You can have my picture KUVA COCO and send message with my name Coco. And the number are 044 7199 859 and 179300.

Meet soon your darling Coco <3

Voit viestiä Cocolle aloittamalla tekstarisi nimellä Coco ja oma viesti sen perään. Numerot 179300 tai 044 7199 859.
Kirjoittanut: klo    kommentoi

tiistai, 21. heinäkuuta

Onkohan täällä sellaisia miehiä jotka tykkää vähän kokemattomammistakin? En oo ihan hirveesti ehtinyt vielä kokeilemaan seksiä mut haluaisin kyllä.. Kaikenlaista ihanaa ;) Vähän pelkään sitä että sitten kun mä alan kokeilemaan niin mä tahdonkin testata kaikkee mahdollista ;) Ja tykkäisin niin kovasti tosi paljon sellasesta miehestä joka ois innokas opettamaan. Mulle ei merkkaa onko mies ite kokenut vaiko kokematon, pääasia on se että sit sitä haluu löytyy yhtä paljon kuin multa.

Mä oon aiemmin ehkä ollut hiukan ujo mut en enää kun mä kerta uskalsin tänkin kirjoittaa.. Sit kahden kesken vielä rohkeempi. Ois niin paljon kaikenlaista mitä mä oon aatellut ja haaveillut, sit kun mies vielä ois sellanen että haluu tehdä kaikenlaista niin tää ois ihan täydellistä. Ois ekaks hellä ja sellanen hidas, antais kunnon esileikit joka paikkaan että kaikki tuntuis vaan niin ihanalta.. ;) Multakin tietty sais toivoo sellasta mistä ite tykkää. Mä haluaisin pitää huolta siitä että toisesta tuntuu yhtä hyvältä kuin musta :)

Mä olen vaalea, pitkähiuksinen, sinisilmäinen, sellanen aika siro ja pieni. Ikää nyt ei oo kauheesti eikä niitä kokemuksiakaan.. Mut ehkä niitä nyt tulee ;) Ja kuvaa musta saa kun kirjottaa tekstariin KUVA ANI ja laittaa viestin numeroon 179300. Kuvassa näkyy mun kasvot ja posliini mut ois kyllä ihan tosi kiihottavaa ottaa rohkeempiakin kuvia, ehkä sä otat ne ;)

T. Ani :)

Anille voi tekstata näin: Tekstarin alkuun Ani ja oma viestisi, tekstari numeroon 179300 tai 044 7199 859.
Kirjoittanut: klo    1 kommenttia

2014 (80)
2013 (92)
2012 (66)
Haku blogikirjoituksista termillä
"kokenut":

keskiviikko, 7. toukokuuta

On puolvälissä jo tääkin viikko, tai siis oikeestaan voiton puolella kun enää on vain 1 kokonainen velvollisuuspäivä edessä, perjantaina pääseekin sitten jo hiukan vähemmällä :) Siihen mä nyt tietty oon tyytyväinen mutta siihen en kun on niin kylmä edelleenkin.. Ei siis millään voi pitää hametta, ellei sitten oo valmis siihen että perse on aivan jäässä :O Se täytyy kyllä sanoo että onneks tuolta seksipuhelimen puolelta löytyy aina noita kiimakyrpiä jotka on kyllä valmiita lämmittämään perseen.. Ja pillunkin, ei tarvi muuta kuin pyytää ;) Tai no, oikeestaan ei tarvi ees pyytää :D

On ollut muuten ihan kiva huomata miten paljon miehetkin ottaa nykyään kuvia itestään. Tollaseen alastonkuvaukseen ei oo tietenkään mikään pakko ryhtyä pelkästään naisten mieliks mut tosi kivaa että jotkut viittii ja jaksaa, varsinkin silloin kun siinä kuvassa on muutakin kuin se pelkkä seisova kyrpä ;) Siis kyllähän sitäkin kattelee mielellään mut ihan kiva nähdä miehestä vähän muutakin, saa paljon enemmän mielikuvia kun näkee enemmän kuin sen pelkän lähikuvaterskan :D

Naiset nyt ei tee mitään päätöksiä esim. livetreffeistä minkään nakukuvan perusteella mut kertoohan toi miehestä ainakin enemmän kuin se kun jotkut sanoo olevansa "tavallisia ja normaaleita" :D ( Eipä naiset muuten tee päätöksiä senkään perusteella kun joku sanoo olevansa tavallinen ja normaali, ihan PIKKASEN enemmän ois kyllä kiva tietää miehestäkin :D )

Mä oon välillä miettinyt että miten miehet uskaltais tulla tapaamiseen kun jotkut ei uskalla ees ikäänsä sanoo kuitenkaan suoraan. Siis jösses, näenhän mä sen iän kuitenkin siellä tapaamisessa :D Mulle kävi niin että mies kertoi puhelimessa iäkseen 40v ja kun mä menin paikalle niin mies olikin vanhentunut yhtäkkiä sen 20v.. Siis hitto että mua otti päähän, ei miehen ikä vaan se että se valehteli! Aina nauretaan naisen logiikkaa mut ei mulle kyllä auennut tän miehenkään logiikka yhtään, mitä se meinas että tapahtuu kun mä huomaan ton valheen? Kyllä mulla ainakin jää panemiset väliin tossa tapauksessa, jos joku häpee ikäänsä niin paljon että siitä pitää valehdella niin ei se pilluakaan tarvi :D Ois ennemmin kääntänyt tilanteen niin että tossa iässä mies on jo kokenut / kestävä / on malttia jne..

Ottaa päähän toi juttu vieläkin sen verran että pitää varmaan mennä huvittelemaan viihdenumeroon, kunnon seksipalvelussa tollaset unohtuu kyllä nopeesti kun vähän huvittelee ;) Mut miehet, ens kerralla sitten se oikee ikä suorin sanoin, kiitos :D

Suukkoja & halauksia Muruset <3

-Linda
Kirjoittanut: klo    kommentoi

torstai, 13. maaliskuuta

Siis voiko olla muka todellista että taas tulee kylmä? Mä oon ihan epäuskoisena nyt. Just luin lehdestä että viikonloppuna on kylmä ja tulee lunta, eihän tollanen nyt voi olla mahdollista.. :( Mä oon niin jo varautunut kesään ja odotan sitä enemmän kuin mitään, sitten mun naamalle paiskataan tollasia kauheuksia kylmyydestä. Mä otan ton lehden uusiks esille hetken päästä ja luen ton jutun toiseen kertaan, jospa tää vaikka olis vielä unta eikä siellä oikeesti oo ees mitään tollasta juttua :D

Mut kuten kuvasta näkyy, mä siis vietän kotipäivää taas ;) Ja vietän muuten kotipäivää vielä huomennakin. Sehän tietää sitä että mun aika menee tosi hyvissä merkeissä seksipuhelimessa, sen parempaa tekemistä ei tällasille vapaapäiville voi ollakaan ;) Ehkäpä mä selviän viikonlopun kylmästäkin jos on seurana sellanen ihanan kuuma mies jonka kanssa tehdä kaikenlaista.. Heti alkaa tuntumaan paremmalta, tulee mieleen kaikenlaisia kivoja "lämmittely"tapoja mitä vois kokeilla ;)

Mulle oli muuten tullut taas kysymys siitä että millanen miehen pitää olla. Mä oon jo useempaan otteeseen kertonut että tykkään ihan tavallisista miehistä, ei tarvi olla ees mikään komistus vaan enemmän naisten tykkäämiset on kiinni miehen luonteesta ja asenteesta. Ja kun kysymys oli että pitääkö olla ihan kaiken kokenut seksissä niin ei tosiaankaan tarvi olla mikään ultimaalinen panomies. Oikeestaan parempikin jos mies ei oo kokeillut kaikkee ja pannut puolta kaupunkia. Sitten ei ainakaan käy niin että mies kuvittelis tietävänsä jo kaiken.. Mikään ei oo sen vastenmielisempää kuin ylimielisyys. Sen verran mies saa olla playboy että on halukas muuhunkin kuin siihen peiton alla pimeessä-panemiseen :D

Mut nyt mä menen viettämään vapaapäivääni viihdenumeroon, mä kovasti kaipaisin sellasta seksipalvelua nyt että joku kiva kundi hierois mun peffaa, on sen verran kipeenä kuntopyöräilystä. Että ihan vink vink vaan teille Mussukat ;)

Suukkoja & halauksia, soitellaan & viestitellään Muruset <3

-Linda
Kirjoittanut: klo    kommentoi
Tunnisteet: paneminen playboy

torstai, 12. joulukuuta

Minkäslaista perjantaita nyt kuuluu toivottaa kun on epäonnen päivä ja ihan hirmuinen myrsky :O Mun pitäis mennä kouluun, ei siis oo mitään luvallista poissaoloa mutta jotenkin tuntuu nyt siltä että tästä taitaa tulla vapaapäivä.. Ihan liian ihana jäädä vaan peiton alle, tuntuu paljon paremmalta kuin se että mä lähtisin tonne ulos tuulen riepoteltavaks :D Tänään ei oo kuitenkaan mitään tärkeetä tiedossa niin tää saattaa mennä siihen että mä keksin itelleni jotain paljon parempaa kuin kouluunlähtö :D

Mä laittelin eilen jouluposteja valmiiks, tiedoks vaan niille joille oon luvannut sellaista lähettää :) Toivottavasti kirjeet & kuvat miellyttää ja toivottavasti varsinkin kuvilla on sellainen vaikutus mitä mä toivon.. ;) Jos jonkunlaista äkillistä jäykkyyttä iskee niin sitten mä oon onnistunut mun tavoitteessa :D

Mä nyt vaan toivon että postipoika jakaa sitten tässä jouluruuhkassa kirjeet sinne minne pitääkin, mä en oikein tiedä mitä ajattelisin jos mun pillukuvat menee minne sattuu. Oon välillä ollut aika huolissani tästä mun omastakin postinkantajasta, täytyy olla vain tyytyväinen että se on osannut jakaa sentään mun viihdenumero - miesten postit oikein :D Hukatkoon laskuja mutta noi postit ei saa mennä naapureille :D Tietty mistäs sitä tietää millanen tosta mun naapurinrouvasta oikein kehkeytyis jos sille sattuis pamahtamaan postista joku mun sauva.. Vois olla granny aika kuumana, siinä sais joku käydä poimimassa oikein kokenutta ja kypsää pillua ;)

Nyt alkaa kyllä tuntumaan siltä että tästä tuli vapaapäivä. Mä käyn suihkussa ja sitten mä taidankin avata seksipuhelimen, nyt pyörii niin paljon kaikenlaista mielessä että sinne ei kyllä enää mitkään kouluasiat mahdu --> paljon parempaa vaan pitää hauskaa ;)

Suukkoja & halauksia, viestitellään & soitellaan Mussukat <3

-Linda
Kirjoittanut: klo    kommentoiTilaa Pornouutiset

Rekisteriseloste
Tuhmat tonttutytöt odottaa pukkia

EMÄNTÄ
Rietas maatalon emäntä etsii nuorta pystyvää sonnia, soita!
(2.60/min)
SUOMEN SUOSITUIN
Tältä linjalta löydät juuri sellaista naisseuraa jota juuri nyt tarvitset..VAIN 1.9/min.
(1.9/min+pvm)
LAATUTAVARAA!
Tasokkaat alan ammattilaiset nyt palveluksessasi, myös erikoisuudet.
(2.60/min)
UUTTA!
Deittipalvelu aikuiseen makuun, kuuntele ilmoitus ja yhdisty heti!
(2.30/min)
Kyllikki K
Ymmärtää antaa. Soita ja käy suoraan asiaan!
(2.30/min)
Kokenut blondi joka täyttää toiveesi ja toteuttaa unelmasi..
Tiina tässä hei. Olen villi ja vapaa, kokenut blondi. Saatan täyttää toiveesi ja toteuttaa unelmasi :) Soita <3

Puh: 0700-412617 (2/min)
Muodokas viiskymppinen blondi miestä vailla
Oon muodokas mutta hoikka, viisikymppinen blondi ja etsin sua seksy ja mukavan rento mies, ota yhteyttä niin pidetään hauskaa. Auto on alla joten koko suomi! Terkuin Kisu

Tekstaa: KISU ja vastauksesi ilmoitukseen.
Lähetä viesti numeroon 0509022122 (1,9e)

tai numeroon 179300 (2,5e)
Kiinteäpeppuinen neito kestävää kundia vailla
Haluttaisko sua ajaa koko yö..? mä kyllä jaksan ;) Miten ois? oon tosi nätti ruskeasilmänen 18v sinkku. Mun on kyl tosi pienet paikat, mut laitetaan sit liukkarii :)
Jos haluut mua, niin soita numeroon 0700-399149 ja näppäile mun ilmoitusnumero 527.
Kiinteäpeppuinen neito kestävää kundia vailla
Vaalea, notkea ja seksikäs herkkupeppu valmiina ottamaan sut huolelliseen käsittelyyn. ;) Mulle voit soitella 0700413739 tai tekstailla :)

Tekstaa: ESSI22 ja vastauksesi ilmoitukseen.
Lähetä viesti numeroon 0509022122 (1,9e)

tai numeroon 179300 (2,5e)
Svenska vacker och kåta kvinna väntar på ditt samtal.
Svenska vacker och kåta kvinna väntar på ditt samtal.

Puh: 0700 14224 (2,75e/min)
Mies etsii seuraa

Panoseuraa läheltä